Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 22. jūlijā.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Kaut arī dzīves pieredze ir bagātīga, neuztiep savu viedokli, pretējā gadījumā iespējami konflikti. Ja tomēr vēlies pastrīdēties, tad tikai, liekot lietā dzelžainus argumentus.

VĒRSIS

Prāts darbosies asi, un tu ar racionālu pieeju spēsi atrisināt visdažādākās situācijas. Var rasties labas idejas un jauni peļņas plāni. Tikai esi piesardzīgs juridiskos jautājumos.

DVĪŅI

Koncentrējies uz peļņu. Var rasties iespējas iesaistīties jaunos projektos, bet nekautrējies apspriest naudas lietas. Vai esošajā darbavietā – varbūt jārunā par algas pielikumu?

VĒZIS

Darbā viss kā parasti, bet radīsies vēlme vakarā doties „šopingā”. Iegādājies kādu sen plānotu pirkumu mājas saimniecībai, taču nevajadzētu pirkt ko dārgu līzingā.

LAUVA

Pirmajā vietā darba tēma – pienākumi prasīs daudz spēka un enerģijas. Jūtīgi dzīvosi līdzi visām norisēm. Ja kaut kas „buksē”, tad atliec uz vēlāku laiku.

JAUNAVA

Ar smaidu un labestību atvērsi daudzas durvis. Var rasties iespējas papildināt ienākumus – turi acis un ausis vaļā, kur ir kādi varianti. Un pievērs uzmanību juridiskām detaļām.

SVARI

Jāsargās no stresa – ja kaut kas nav pa prātam, neņem to tuvu pie sirds. Gan viss sakārtosies. Uztraucoties situācija nerisināsies, pašam tikai ap sirdi nemierīgāk.

SKORPIONS

Kur vien raugies, visur kaut kas darāms un sakārtojams. Pārņem sajūta, ka darbi nekad nebeigsies. Palēnām, pamazām! Sāc ar mazumiņu. Rīt arī ir diena.

STRĒLNIEKS

Iespējams, radīsies kāds variants ienākumu pavairošanai, arī pirkumi būs saimniecībā noderīgi, taču nevajadzētu aizņemties vai aizdot – vēlāk var rasties problēmas.

MEŽĀZIS

Pārdomas par dzīvi un laba izpratne par apkārt notiekošo. Pie pareizākajiem risinājumiem un atziņām nonāksi, ja atvēlēsi laiku pats sev un mierīgi vienatnē padomāsi.

ŪDENSVĪRS

Vēlme darboties, enerģija un dažādas idejas. Pratīsi sarunāties ar cilvēkiem un atrast kopīgu valodu – vienalga vai tie ir kolēģi, radinieki, kaimiņi vai vienkārši ikdienas gaitās satikti ļaudis.

ZIVIS

Tavs padoms noderēs pašam un citiem, tikai nevajag to piedāvāt pārāk uzstājīgi. Esi tolerants pret citu uzskatiem un paļaujies uz saviem tuvākajiem, ja nepieciešams atbalsts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu