Avārijas aculieciniece par avārijas izraisītājiem pēc negadījuma: "Kā tarakāni - krūmos iekšā!" (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jauniešu izklaides ar nomas elektromobili 22.jūlija pusdienlaikā beidzās ar avāriju. Ilgi nedomājot, trīs cilvēku kompānija metās bēgt, tomēr ar vērīgo Rušonu un Prūšu ielas apkaimes iedzīvotāju palīdzību divus no viņiem uz karstām pēdām izdevās aizturēt. 

Automašīnu nomas uzņēmuma elektroauto ”Renault Zoe” 22. jūlija pusdienlaikā nespēja izņemt vienu no līkumiem Ķengaragā, uzbrauca apmalei un, inerces vadīts, ar pārsistām riepām pašļūca vēl vairākus metrus uz priekšu, līdz apstājās netālu no autobusa pieturas Rušonu un Prūšu ielas krustojumā, vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Raidījuma uzrunātā aculieciniece Inga norāda, ka mašīnas ātrums negadījuma brīdī bijis mežonīgs un kādai sievietei ļoti paveicies, ka viņa nav tikusi notriekta un gājusi bojā. Kad auto izslīdējis pagriezienā, ar pārsistiem riteņiem pašļūcis pa ietvi un apstājies, no tā izkāpuši trīs cilvēki, Ingas vārdiem sakot - kā tarakāni krūmos iekšā!

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Jaunie vīrieši nekavējoties metās bēgt no avārijas vietas, jo, visticamāk, saprata, ka visapkārt ir desmitiem cilvēku, kuri sauks policiju. Nejaušie avārijas aculiecinieki  sarosījās un pasauca palīgā Ķengaraga iecirkņa patruļpolicijas ekipāžu, kas laimīgas sakritības dēļ brauca garām netālu no Rušonu ielas.

Likumsargi devās meklējumos un uz karstām pēdām aizturēja divus iespējamos ”Renault” pasažierus. Kamēr uz adresi traucās ceļu policijas patruļa, aizturētie paaicināti apsēsties dienesta automašīnā. Paši jaunieši no komentāriem kameras priekšā atturējās, piebilstot, ka šodien tā jau pārdozējuši adrenalīnu.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Lai gan šoferi uzreiz aizturēt neizdevās, tam no soda neizsprukt, jo automobili iznomājusi konkrēta persona, kurai nāksies atbildēt par nodarīto.

Bēdzējam, kurš vadīja ”Renault”, būs jārēķinās ar sodu par negadījuma vietas atstāšanu, ka arī ar papildu sankcijām no auto nomas uzņēmuma un, protams, ar turpmākajām spēkrata remonta izmaksām.

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu