Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops trešdienai, 4. augustam. 

AUNS

Auglīgas tikšanās, apspriedes un pārrunas. Meklē jaunas peļņas iespējas, taču neiesaisties riskantos pasākumos. Vakarā laiks randiņam vai izklaidēm. Jo – trešdiena taču ir „mazā piektdiena”.

VĒRSIS

Esi rūpīgs un uzcītīgs, centies darbā nepieļaut kļūdas, bet, ja gadās – atzīsti un izlabo. Viegli nebūs, jo uz pleciem gulsies daudz pienākumu.

DVĪŅI

Dzīve var uzdāvināt jaunas iespējas. Diezgan piemērots laiks, lai izvirzītos profesionālajā jomā, tikai finanšu jautājumos gan jāievēro piesardzība. Rēķini un domā soli uz priekšu.

VĒZIS

Laiks peļņai un ienākumu pavairošanai. Meklē sabiedrotos ideju realizācijai, tomēr nepaļaujies pārāk uz citu solījumiem. Svarīgajās lietās groži jātur savās rokās.

LAUVA

No tevis staros šarms un pievilcība, kas atver ceļu uz cilvēku sirdīm. Ir iespējas izvirzīties profesionālajā jomā, bet mazliet jānoliek malā personīgās ambīcijas.

JAUNAVA

Jaunas zināšanas noderēs jebkurā jomā – darbā, biznesā vai vienkārši sadzīvē. Ja online kursu piedāvājumā neko atbilstošu neatrodi, tad meklē individuālu skolotāju.

SVARI

Darbā daudz atbildīgu pienākumu, bet necenties visu paveikt uzreiz, var rasties kļūmes. Palēnām, pamazām. Jāpievērš uzmanība privātajai dzīvei un attiecībām ģimenē.

SKORPIONS

Pār visu valdīs emocijas, ko jācenšas kontrolēt. Svarīgus lēmumus nepieņem to iespaidā. Ja par kaut ko šaubies, palūdz padomu cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies.

STRĒLNIEKS

Esi uzmanīgs, kārtojot lietišķos jautājumus – pārbaudi dokumentus un rūpīgi sagatavojies, citādi var gadīties, ka saņem atteikumu vai rodas kādas grūtības.

MEŽĀZIS

Nebīsties no ambicioziem projektiem un izaicinājumiem. Vienīgi ļoti vērtējošam un uzmanīgam vajadzētu būt tad, ja darījumi saistās ar ārzemēm.

ŪDENSVĪRS

Koncentrē spēkus un dodies uz priekšu! Tava pieredze ļaus tikt galā ar visdažādākajiem pārbaudījumiem, kas var uzrasties gluži negaidot. Turklāt arī veiksme būs ar tevi.

ZIVIS

Gaisīgs garastāvoklis un strādāt gribas nemaz... Prātā sirdslietas, dvēselē romantiskas vēsmas. Gribēsi pēc iespējas ātrāk paveikt darbus un doties brīvsolī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu