Ceturtdien notika Baltijas Dažādības biznesa forums

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Baltijas Dažādības biznesa forums
Baltijas Dažādības biznesa forums Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šī gada Baltijas Dažādības biznesa foruma fokusā bija tādi jautājumi kā dažādības vadība Covid-19 pandēmijas laikā, koorporatīvā atbildība un dažādība, dažādības un iekļaušanas politika ESG ietvarā, neiecietības patiesā cena, kā arī darba devēji dalīsies iedvesmas stāstos. Forums vērsts uz labās prakses nodošanu uzņēmumiem dažādības vadības jomā. Tas norisinājās ceturtdien, 5. augustā, plkst 10:00, un tam bija iesējams sekot līdzi arī TVNET tiešraidē.

Konferencē runāja pārstāvji no Latvijas Dažādības hartas, Eiropas Komisijas, TVNET GRUPA, Sabiedrības integrācijas fonda, Swedbank, Accenture, COBALT, Printful un citi.

Baltijas Dažādības biznesa forums apvieno  viedokļu līderus, lēmumpieņēmējus un starptautiskos ekspertus, lai apspriestu labās prakses vienlīdzīgu iespēju nodrošināšanā darba vietā, kā arī veicinātu inovatīvu dažādības vadības metožu ieviešanu dažādās uzņēmējdarbības un organizāciju attīstības jomās.

Baltijas Dažādības biznesa forums fokusējās uz dzimumu līdztiesības, LGBT jautājumiem, cilvēku ar invaliditāti jautājumiem, kā arī etniskās un rases piederības (tai skaitā migrācijas un bēgļu) jautājumu risināšanu.

Baltijas Dažādības biznesa forums vērsts uz cilvēkresursu, dažādības vadības, komunikācijas, mārketinga, produktu izstrādes speciālistiem, kā arī uzņēmumu, organizāciju un iestāžu vadītājiem.

Baltijas Dažādības biznesa forums ir platforma, lai dalītos ar labās prakses piemēriem vienlīdzīgu iespēju pieejai darba vietā, inovāciju attīstībā, klientu lojalitātes nodrošināšanai, kā arī starpsektoru sadarbībai.

Baltijas Dažādības biznesa forums ir īpaši nozīmīgs dažādām industrijām un nozarēm, īpaši finanšu, apdrošināšanas, mārketinga, IT, cilvēkresursu un citām jomām.

Baltijas Dažādības biznesa foruma laikā norisināsies Latvijas Dažādības hartas parakstīšanas ceremonija.

Pasākums notiks latviešu un angļu valodā.

Forumu iedvesmo Swedbank Latvia

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu