Karsta mīla vai "piķis nav problēma"? Kas tevi sagaida vasaras noslēgumā?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash/Preillumination SeTh

Auna Zodiaka zīmju pārstāvju sagaida neprognozējamas pārmaiņas mīlas dzīvē, kamēr Lauvas no savām otrajām pusītēm nešķirsies. Uzzini, kādi pavērsieni mīlas dzīvē gaidāmi katrai Zodiaka zīmei.

Kura Zodiaka zīme vasaras beigās gūs "lielo laimi" personīgajā dzīvē? Kura Zodiaka zīme atradīs otro pusīti? Kuru gaida vilšanās mīlas frontē? Kura nejauša tikšanās kļūs par liktenīgo? Portāls "Segodnya" prognozējis, kas mīlas frontē sagaidāms katrai Zodiaka zīmei.

Auns

Esiet gatavi pārmaiņām visromantiskākajā dzīves sfērā. Tas, kas jūs satrauca agrāk, tagad var kaitēt. Un otrādi - cilvēks, kuram jūs varējāt mierīgi paiet garām pat neatskatoties, pēkšņi radīs jums interesi. Sajūtas būs tādas, it kā kāds jums būtu atvēris acis.

Vērsis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem jābūt gataviem - par saviem tuviniekiem būs jārūpējas vairāk nekā ierasts. Jūsu otrā pusīte no jums sagaidīs iniciatīvu, rūpes un lielāku uzmanību. Neatgrūdiet mīļoto cilvēku, dariet gluži pretēji - atgādiniet viņiem par mīlestību un jums atbildēs ar to pašu.

Dvīņi

Attīstīt savas dzīves juteklisko sfēru būs grūti. Vairāk ieklausieties partnera vajadzībās un uzticieties savam ķermenim. Augustā mīlestība būs gatava uzliesmot gandrīz ne no kā un jebkurā vietā. Dvīņiem būtiski šādos brīžos ir nezaudēt saprātu.

Vēzis

Daudziem Vēžiem 2021. gada augusts būs pārmaiņu mēnesis attiecību statusa ziņā, turklāt pozitīvā perspektīvā. Laulību reģistrācija un kāzas - būtiski svinību datumus attiecināt ar baznīcas kalendāru, lai ievērotu visus iespējamos rituālus un nevienu neaizskartu.

Lauva

Šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem pēdējais vasaras mēnesis būs piepildīts ar harmoniju attiecībās. Ieteicams pēc iespējas vairāk laika ar savu otro pusīti pavadīt divvientulībā. Labs risinājums ir kopīgs atvaļinājums vai kopīga atpūta dabā.

Jaunava

Jaunavām vispirms jātiek galā ar sevi un tikai tad ieteicams izteikt kādas pretenzijas savai otrajai pusītei. Ko jūs sagaidāt no šīs personas - materiālo labumu, aizbildnību, intimitāti, mīlestību? Ņemiet vērā šos ieteikumus, taču nedomājiet, ka jūsu jūtas būs savstarpēji saistītas.

Svari

Personīgajā dzīvē Svari riskēs ieslīgt vairāku neskaidru solījumu virknē. Gatavojieties, ja neizpildīsiet otrās pusītes vēlmes, pār jums "gāzīsies" neuzticības vilnis un kritika. Kam vajadzīgs sabojāt garastāvokli? Tas nav labākais veids, kā uzlabot dzīves juteklisko sfēru.

Skorpions

Ja esat gatavs lielām pārmaiņām personīgajā dzīvē, tad tikai gatavojieties! Jums pat nepietiks laika nožēlot, jo dzīve nekad nestāv uz vietas un viss notiek ļoti ātri. Ja jums jau ir ilgstošas attiecības, pievērsiet uzmanību vairāk savam partnerim.

Strēlnieks

2021. gada augustā Strēlniekiem būtiski ir nepievilt otru pusīti. Šo Zodiaka zīmju pārstāvjus sagaida vairāki patīkami pārsteigumi - svarīgi ir būt pateicīgiem un noteikti atbildēt ar savstarpējām dāvanām. Atcerieties savas jūtas attiecībās - tās var uzjundīt ar vēl lielāku spēku.

Mežāzis

Nekautrējieties no savām jūtām un nebaidīties panākt vēlamo. Augustā Mežāžiem noteikti paveiksies mīlestībā, tikai būtiski ir paskatīties uz sevi no citādākas perspektīvas un ticēt saviem spēkiem. Otrā pusīte atklās jūsu talantus, kurus centāties slēpt no mīļotā cilvēka acīm.

Ūdensvīrs

Augustā Ūdensvīriem būs sapņains noskaņojums, varbūt pat nostalģija pret iepriekšējām attiecībām - jūtas būs gatavas uzliesmot ar jaunu spēku, kā rezultātā veselajam saprātam būs grūti pretoties. Bet, vai mīlestība kādreiz ir pakļauta loģikai? Jums tikai jāseko līdzi pagātnes rēgiem.

Zivis

Augusts būs īstais attiecību pārdomu laiks. Iespējams, ģimenes strīdos esiet maldījušies un beidzot sapratīsiet savas kļūdas. Vēl nav par vēlu visu labot, lūgt piedošanu un atjaunot vecās jūtas. Turpretī, vientuļās zivis sagaida patīkamas pārmaiņas mīlas sfērā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu