Cik ilgi jāgaida gredzens no tava vīrieša? Runā zvaigznes! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Ir vīrieši, kuri nesteidz iestūrēt laulības ostā, bet gan izbaudīt brīvo vecpuiša dzīvi, kamēr citi lemj par labu ģimenes dzīvei stipri ātrāk. Kuri vīrieši savu mīļoto bildina, laiku lieki netērējot, bet no kuriem šis priekšlikums jāgaida gadiem ilgi, portālam "Postimees" atklāj šamanis Kašeta Akhmetžanovs.

Auns

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nav raduši mainīt sievietes kā zeķes. Viņi velta sevi mīļotajai un cenšas saglabāt attiecības. Auni apprecas ar savām izredzētajām diezgan agri - apmēram 20 - 25 gadu vecumā.

Vērsis

Vērsis nevēlas precēties agrā vecumā. Šīs Zodiaka zīmēs pārstāvji nevar apprecēt meiteni, ja viņu nepazīst pietiekami labi. Viņiem ir vajadzīgs laiks, lai labi iepazītu savu dvēseles radinieci. Vērsis uzskata, ka ideālais vecums laulībai ir 30 gadi, raksta "Cosmopolitan".

Dvīņi

Dvīņiem piemīt mainīga daba. Lai atrastu īsto un vienīgo, viņiem vajadzīgs laiks, lai iepazītos ar dažādām sievietēm. Šīs zīmes pārstāvji nav gatavi sasiet mezglu ar pirmo meiteni, ar kuru viņi sākuši nopietnas attiecības. Savas izredzētās priekšā ceļos Dvīņi parasti krīt vecumā no 28 līdz 32 gadiem.

Vēzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji pret laulību izturas ar īpašu piesardzību. Viņi nav ārkārtīgi mīloši, tomēr viņiem ir ļoti svarīgi roku rokā iet kopā ar savu mīļoto sievieti. Vēži parasti savas attiecības noslēdz oficiāli, kad viņi ir ļoti jauni - no 20 līdz 23 gadiem.

Lauva

Lauvas, atšķirībā no Vēžiem, nemēģina iekārtoties pēc iespējas ātrāk. Parasti tie, kas dzimuši laika posmā no 23. jūlija līdz 22. augustam, apprecas pēc karjeras veidošanas un savas vietu dzīvē atrašanas. Turklāt šīs zīmes pārstāvji ir ļoti izvēlīgi. Viņi var sākt jaunas romantikas, meklējot to pašu. Parasti Lauvas apprecas vecumā no 30 līdz 35 gadiem.

Jaunava

Vīrieši Jaunavas ir ļoti prasīgi gan pret sevi, gan pret citiem cilvēkiem. Ģimene viņiem nav galvenā. Turklāt šos Zodiaka zīmes pārstāvjus nevar saukt par vētrainiem cilvēkiem. Tiklīdz viņi gūst kaut nelielus panākumus profesionālajā jomā, viņi domā par precēšanos. Viņi piedāvā savai mīļotajai savu sirdi uz visiem laikiem 25 – 27 gadu vecumā.

Svari

Šie gaisa stihijas pārstāvji ar kāzām nesteidzas. Viņi var mainīt partnerus, doties uz randiņiem un nodoties īstermiņa romāniem. Svari domā par ģimeni ne agrāk kā 30 gadu vecumā. Tikai pēc tam tie, kas dzimuši laika posmā no 23. septembra līdz 22. oktobrim, var sākt runāt par kāzām ar savu izredzēto.

Skorpions

Šie ūdens stihijas pārstāvji ir ļoti greizsirdīgi. Doma, ka viņu izredzētā varētu būt cita vīrieša rokās, izraisa viņos bailes un šausmas. Skorpioni regulāri vēlas piezvanīt savai mīļotajai. Savu izredzēto ejam pie altāra Skorpions vēros 25 gadu vecumā.

Strēlnieks

Strēlniekiem ir grūti cīnīties pretī kārdinājumu būt brīviem. Viņi laulību traktē kā formalitāti. Šie uguns stihijas pārstāvji apprecas ne agrāk kā 35 gadus veci. Viņiem ir vajadzīgs laiks, lai labāk iepazītu savu potenciālo laulāto.

Mežāzis

Mežāžiem ir svarīgi izveidot garīgu saikni ar savu izvēlēto. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir vajadzīgs laiks, lai dvēseles radiniekam izteiktu laulības priekšlikumu. Viņi ir gatavi atkārtoti pārbaudīt savu attiecību spēku. Mežāži apprecas, kad sasnieguši vismaz 25 gadu vecumu, pēc tam, kad viņi ir spēruši pirmos soļus savā karjerā.

Ūdensvīrs

Diemžēl Ūdensvīri nav radīti ģimenes dzīvei. Viņiem brīvība ir svarīgāka. Ja šie gaisa stihijas pārstāvji apprecas, tad ne agrāk kā 30 gadu vecumā. Laikā no 20. janvāra līdz 18. februārim dzimušie dod priekšroku īstermiņa romāniem, nevis ilgtermiņa attiecībām. Ja jūsu vīrietis ir Ūdensvīrs, tas nav iemesls satraukumam. Iespējams, tavam izredzētajam tevī viss patīk tik ļoti, ka ir gatavs visu savu dzīvi nodzīvot tikai ar tevi.

Zivis

Šie romantiķi izceļas ar lojalitāti un uzticību. Viņi ir gatavi apprecēties agrā jaunībā - pat no 18 līdz 21 gadam. Tajā pašā laikā šādas agras laulības parasti neizdodas. Patiesas spēcīgas jūtas pret šiem ūdens stihijas pārstāvjiem rodas vēlākā vecumā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu