Kristaps Porziņģis "dziļajā ietupienā" nopozē pie sava glaunā Mercedes-Benz (14)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: www.instagram.com/kporzee

NBA basketbola kluba Dalasas Mavericks spēlētājs Kristaps Porziņģis nenoliedzami ir Mercedes-Benz zīmola patriots. Pēc tā var spriest pēc S klases kupejām, kas ir neatņemama viņa garāžas sastāvdaļa.

Protams, aktuālie AMG modeļi ir interesanti, jaudīgi, aizraujoši un ātri, taču ne tik interesanti kā pēc speciāla pasūtījuma izgatavotais astoņdesmito gadu Mercedes-Benz 560 SEC. Vides draugiem šis auto noteikti liek saviebties, jo ar nedaudz vairāk kā 5,5 litru V8 motoru šis ir pilnīgs pretstat zaļajam mūsdienu transportam, kurā pirmo vijoli spēlē mazlitrāžas turbomotori vai pat elektromotori un baterijas, taču auto entuziastiem un benzīngalvām liek atskatīties.

Ja kādam bija šaubas, vai tikai Kristapam izgatavotais sniegbaltais Mercedes-Benz nav nolemts stāvēšanai garāžā, ar vienu no pēdējām publikācijām savā Instagram kontā basketbolists apliecina, ka nav gan. Auto redzams maksas stāvvietā pie sadzīves tehnikas veikala, bet lielās kupejas ar valsts numura zīmi TONY dziļajā iesēdienā pietupies pats tās saimnieks no Dalasas Mavericks.

Instagram komentāru sadaļā atsauksmes ir visai pozitīvas, turklāt ne tikai ar atsauci uz 90.gadiem, uz ko vedina arī paraksts "90's". Kāds, piemēram, jautā, vai "tas random čuvaks nenojauš, ka viņam aiz muguras stāv NBA baskebolists?", cits sūta sveicienus no Krievijas, bet vēl kāds cits norāda, ka Kristapam jātup ar "pilnu pēdu, eu".

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu