"Rammstein" solists pēc policijas apciemojuma atceļ uzstāšanos Tverā (19)

TVNET/Doždj
CopyLinkedIn Draugiem X
Vācu rokgrupas "Rammstein" solists Tils Lindemans
Vācu rokgrupas "Rammstein" solists Tils Lindemans Foto: EPA/CLEMENS BILAN

Vācu rokgrupas "Rammstein" solists Tils Lindemans pēc policijas apciemojuma atsaucis dalību festivālā Tverā, vēsta raidorganizācija "Doždj".

"Draugi, esam saņēmuši atbildi no Tila Lindemana," paziņojis pasākuma "Maklarins par Dzimteni" rīkotājs, lauksaimniecības holdinga "Afanasij" vadītājs Maksims Larins. "Viņam neatļāva uzstāties mūsu festivālā un brīdināja, ka norādījumu nepildīšanas gadījumā varētu iestāties administratīvā vai kriminālā atbildība."

ziņots, nedēļas nogalē pie Lindemana, kurš ieradies Krievijā, lai uzstātos ar koncertu partijas "Rodina" ballītē un "Spasskaya Tower" festivālā, viesnīcā paviesojušies tiesībsargājošo iestāžu pārstāvji. Viņam tika aizrādīts par epidemioloģisko noteikumu neievērošanu.

Larins ir apgabala parlamenta vēlēšanu kandidāts no partijas "Rodina" ("Dzimtene"). Viņš sūdzas, ka Krievijas varasiestādes cenšoties izjaukt pasākumu.

Iepriekš grupa "Bi-2", kura bija iecerēta kā festivāla galvenais mākslinieks, paziņoja par koncerta atcelšanu "sakarā ar vietējo varasiestāžu brīdinājumu par šī pasākuma rīkošanas nepieļaušanu".

Policija aizturējusi arī Lindemana producentu Anaru Reibandu, kuram sastādīts protokols par migrācijas noteikumu pārkāpumu. Viņam draud deportēšana no Krievijas.

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu