Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 31. augustam. 

AUNS

Sirds ilgojas pēc plašuma, bet dzīve ievieš savas korekcijas. Darba laika vaļasbrīžos, iespējams, ielūkosies tūrisma kompāniju piedāvājumos vai pētīsi avio biļešu cenas. Tik ļoti gribētos kaut kur aizbraukt!

VĒRSIS

Šodien daudz paveiksi un galvā rosīsies neskaitāmas idejas. Ja mēdz teikt, ka Vērsis ir konservatīvs, tad tas šoreiz nav par tevi. Liela interese par tehnoloģiju iespējām.

DVĪŅI

Emocionāla diena. Jebkura aizķeršanās vai izmaiņas plānos kaitinās. Pirms kaut ko teikt, skaiti līdz desmit, lai vēlāk nav jānožēlo. Vakarā izej pastaigā, izbrauc ar divriteni vai dari ko citu, kas ļauj relaksēties.

VĒZIS

Jāmērķē augstāk un tālāk... Tev var izdoties iesaistīties jaunos projektos un noslēgt ilgtermiņa vienošanās. Uz ātru peļņu neceri, orientējies uz nākotnes projektiem.

LAUVA

Radošas idejas birs kā no pārpilnības raga. Būs vēlme izmēģināt dažādas darbu metodes, izzināt jaunākās tehnoloģijas, rīkoties neordināri. Rezultāti būs vērā ņemami.

JAUNAVA

Profesionālajā jomā vēlams palūkoties pēc jaunām iespējām – mainīt darbu, uzņemties papildu pienākumus vai pievērsties privātajam biznesam.

SVARI

Ja rodas kādas pēkšņas nepatikšanas, tad atceries: viss, kas notiek, notiek uz labu, un dzīvē viss agrāk vai vēlāk atrisinās. Ja kāds pasaka asāku vārdu vai kaut kas nerit pēc plāna, neņem pie sirds.

SKORPIONS

Zināšanas pirmajā vietā. Derētu arī paplašināt redzesloku. Visi veidi labi – sērfošana internetā, zvans draugam vai sarunas ar pieredzes bagātiem kolēģiem.

STRĒLNIEKS

Jaunas iespējas un noderīgi lietišķie kontakti. Piemērots laiks, lai attīstītu biznesu, tikai finanšu jautājumos gan jāievēro piesardzība. Rēķini un domā kādu soli uz priekšu.

MEŽĀZIS

Viegli veidosi kontaktus un sapratīsies ar cilvēkiem no pusvārda. No tevis staros šarms un pievilcība, kas atver ceļu uz cilvēku sirdīm. Autoritātes nostiprināšanas laiks.

ŪDENSVĪRS

Daudz pienākumu visdažādākajās dzīves jomās. Galvenais – neuzņemties pārāk daudz un neļauties stresam. Sakāmvārds vēsta, ka ātri tikai blusas ķer.

ZIVIS

Ir iespējas izvirzīties profesionālajā jomā, bet mazliet jānoliek malā personīgās ambīcijas. Pievakarē izej sabiedrībā un satiecies ar draugiem. Sirsnīgas sarunas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu