Kā pagāja jestrās Kembridžas hercogu ģimenes brīvdienas kopā ar karalieni?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Kembridžas hercogu ģimene - princis Viljams, Ketrīna un viņu trīs bērni pavadījuši īpašu nedēļas nogali Balmoralā kopā ar karalieni Elizabeti II. Karaliskajai ģimenei kopā patika “makšķerēt, vizināties ar zirgiem un doties pārgājienos”, stāsta karaliskais eksperts.

Foto: AP/Reuters/ScanPix

Jau ziņots, ka karaļnama eksperti satraucas par Lielbritānijas karalienes Elizabetes II veselību, jo Viņas Augstība šobrīd piedzīvo īpaši "dziļu krīzi" un stresa pilnu laiku, tāpēc šīs brīvdienas bija ļoti svētīgas.

Kembridžas hercogi kopā ar savām atvasēm -  astoņus gadus veco princi Džordžu, sešus gadus veco princesi Šarloti un trīs gadus veco princi Luisu “uzlabojuši karalienei garastāvokli”, kad nedēļas nogalē apmeklēja vecmāmiņas Skotijas īpašumu Aberdīnšīrā.

Karalisko lietu eksperte Keitija Nikolla izdevumā "Vanity Fair", atklāja, ka šī bija pirmā reize, kad ģimene varēja sanākt kopā ceļojumā kopš prinča Filipa nāves aprīlī.

Keitija sacīja, ka Kembridžas hercogiem patikušas "garās pastaigas pa lauku īpašumu, makšķerēšana, izjādes un izbraucieni ar velosipēdiem", vēl viņa piebilda, ka "Viljams, Keita un bērni Skotijā izbaudījuši īpašo ģimenes laiku kopā ar karalieni".

Ikgadējais ceļojums augusta pēdējā nedēļā ir kļuvis jau par ģimenes tradīciju un karaliene jau laicīgi rezervējusi laiku, ko pavadīt kopā ar mazbērniem un mazmazbērniem.

Karaliskā eksperte arī zina teikt, ka karaliene atstāj dāvanas saviem mazbērniem un mazmazbērniem uz gultām viņu uzturēšanās laikā Balmoralā.

Karaliene Elizabete II ieradās Aberdīnšīras muižā jūlija beigās un parasti paliek līdz oktobra sākumam. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu