Svētdien Latvijā ceļu satiksmes negadījumos cietuši 20 cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši 20 cilvēki, no tiem viens gājējs un divi velosipēdisti, informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā cietuši 10 cilvēki, no tiem viens gājējs un divi velosipēdisti, Latgalē septiņi cilvēki, Vidzemē divi, bet Kurzemē cietis viens cilvēks.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 95 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 17 bija ar cietušajiem, bet nevienā avārijā nav bojāgājušo.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 59 ceļu satiksmes negadījumi, Zemgalē - astoņi, Vidzemē septiņi, Kurzemē astoņi, bet Latgalē 13 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Tāpat aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēts 21 autovadītājs, kurš pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

Rīgas reģionā diennakts laikā apturēti 10 dzērājšoferi, Latgalē seši, Kurzemē viens, bet Vidzemē un Zemgalē par spēkrata vadīšanu alkohola reibumā apturēti katrā pa diviem šoferiem.

Pagājušā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 171 administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet septiņus par agresīvu braukšanu.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 468 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu