Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 1. oktobrim.

AUNS

Kaut arī darbadiena – ļoti svarīga privātā dzīve. Kāda nejauša tikšanās var pāraugt nopietnās, ilgstošās attiecībās. Ļaujies burvīgajiem brīžiem, ko dzīve gatava tev dāvāt.

VĒRSIS

Ja līdz šim ar pilnu jaudu esi pievērsies darbam un karjerai, tad pienācis laiks piebremzēt un vairāk uzmanības veltīt privātajai dzīvei. Beidz darbu ātrāk un dodies pie saviem mīļajiem!

DVĪŅI

Darbi ies no rokas bez īpašas piepūles, un tas priecēs. Jo patiesībā jau galvā kaldināsi dažādus plānus nedēļas nogalei. Jāpiezvana draudzenei, jāuzraksta ziņa draugam... Organizatoriskie pasākumi uzņems apgriezienus.

VĒZIS

No finansēm lielā mērā būs atkarīgs iekšējais komforts, tāpēc tēriņos esi apdomīgs. Turklāt pareizāk būtu domāt, nevis kā taupīt, bet, kā palielināt ienākumus.

LAUVA

Jutīsies mazliet saguris pēc spraigās nedēļas, tāpēc vakarā ieplāno tādu kārtīgu atpūtu. Kāda labāk iet pie sirds – jautra ballīte klubiņā vai labas filmas noskatīšanās, iekārtojoties ērtā dīvānā.

JAUNAVA

Brīvsolī ātrāk nevar doties, kamēr nav sakārtota darbavieta, datora darbavirsma un uztaisīts pirkumu saraksts nedēļas nogalei! Tāda ir Jaunavas kārtības mīlestība. Vakarā apspried ar savējiem, ko jauku brīvdienās pasākt.

SVARI

Lai darba nedēļa beidzas mierīgi... Nespēkojies ar priekšniecību un necenties pārliecināt. Iespējams, ka jaunnedēļ domas un situācijas būs mainījušās. Piektdienas vakarā laiks izklaidēm!

SKORPIONS

Kā vēsta sakāmvārds: darbs nav zaķis, neaizbēgs. Šodien vajadzētu vairāk laika veltīt privātajai dzīvei un attiecībām. Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī šis un tas pārrunājams.

STRĒLNIEKS

Šodien ievēro veselīgu dzīvesveidu, jo darba un sadzīves pienākumi radīs lielu slodzi. Atceries par regulārām ēdienreizēm un vitamīniem. Lai ir spēks un enerģija!

MEŽĀZIS

Darba nedēļa noslēgsies sekmīgi. Vakarā izej sabiedrībā, satiecies ar draugiem un gūsti no tā baudījumu un enerģiju. Saviesīgā dzīve iedvesmos tālākiem darbiem.

ŪDENSVĪRS

Ievāc augļus no tā, kas paveikts iepriekš. Ja būsi čakli strādājis – maciņš tukšā nepaliks, un brīvdienās varēsi palutināt sevi un savus mīļos. Jauniem projektiem patlaban nav labs laiks.

ZIVIS

Šodien nekārto darīšanas iestādēs, jo var nākties saskarties ar birokrātijas šķēršļiem, vai arī izrādīties, ka piektdienā ražīgs darbs nenotiek. Dodies izklaidēs un atpūties, bet jauniegūtus paziņas novērtē ar kritisku skatu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu