Sestdienas horoskops: dodies dabā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops sestdienai, 2.oktobrim.

AUNS

Iegādājoties lielākus pirkumus mājām, rūpīgi pārdomā vai tie tiešām nepieciešami un uzmanies no pārmaksāšanas. Pievakarē draugu ballīte vai romantiska tikšanās.

VĒRSIS

Var rasties spontāna vēlme mājās veikt kādus pārkārtojumus. Radošas un novatoriskas idejas šajā sakarā birs kā no pārpilnības raga. Mājinieki ar prieku būs gatavi piedalīties.

DVĪŅI

Nedēļa bijusi spraiga un šodien vispirms padomā par sevi, kārtīgi atpūties un izgulies. Ja tevi kaut kas neapmierina privātajā dzīvē, izrunājies ar mīļoto.

VĒZIS

Šo dienu pilnībā velti savējiem. Būs interesantas sarunas un draudzīgā kompānijā arī mājas darbi veiksies labāk. Ja kāds no tuviniekiem ārzemēs – piezvani, parunājies.

LAUVA

Šodien kaut kur ar ģimeni aizbrauc, piedalies kopā sportiskās aktivitātēs vai apmeklējiet kultūras pasākumus. Tas uzlādēs ar pozitīvismu. Emocijas dzirkstīs.

JAUNAVA

Labi atpūties, jo esi to godam nopelnījis. Vari iet uz klubu, satikties ar draugiem vai apmeklēt kultūras pasākumu. Iespējami interesanti piedzīvojumi sirdslietās.

SVARI

Šodien parosies mājas saimniecībā. Kamēr nav pavisam vēss rudens, paveic kādus nelielus remontdarbus, pārkārto telpu interjeru, sakārto āra teritoriju.

SKORPIONS

Šo dienu velti mājas darbiem – vari uzpost un pārkārtot, kā arī izmēģināt jaunas kulinārijas receptes un ielūgt ciemos draugus un radus, lai viņi novērtē tavu veikumu.

STRĒLNIEKS

Labprāt rosīsies mājās un saimniekosi virtuvē. Izmēģini jaunas receptes un parūpējies par krājumiem ziemai. Vari doties sēņot vai pastaigāties dabā.

MEŽĀZIS

Šodien paredzamas sabiedriskās un saviesīgās aktivitātes, taču piedalies pasākumos, no kuriem ir jēga. Pretējā gadījumā būs žēl izšķiestā laika un iztērētās naudas.

ŪDENSVĪRS

Iespējams, pēdējā laikā bijusi spriedze un stress, tāpēc par labu nāks izkustēšanās un sportiskas aktivitātes. Velti uzmanību mīļotajam cilvēkam.

ZIVIS

Domīgs noskaņojums un vēlme iedziļināties lietu būtībā. Tomēr negremdējieties pārāk dziļās apcerēs, lai nenoskaņotos uz pesimisma stīgas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu