Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 13. oktobrim.

AUNS

Šodien var gadīties īstajā brīdī satikt īstos cilvēkus. Būsi noskaņots pozitīvi un lietišķās sarunas virzīsies vēlamajā gultnē. Pagaidām nepieņem izšķirošus lēmumus, mazliet jānogaida.

VĒRSIS

Atkal jau liekas, ka ierastais dienu ritms izjaukts un grūti ietekmēt notikumus. Pirms pieņemt kādu lēmumus rūpīgi izvērtē iespējas un riskus. Ir plusi un ir mīnusi.

DVĪŅI

Ja rīkosies enerģiski, tad veiksme būs ar tevi. Lieliska diena, lai parādītu, uz ko esi spējīgs, un izveidotu kontaktus, kas nākotnē var izrādīties ļoti noderīgi.

VĒZIS

Darbā vai biznesā viss ritēs savu gaitu – kā vilciens pa drošu sliežu ceļu. Bet domas kavēsies pie mājas darbiem, ģimenes un rūpēm par saviem mīļajiem.

LAUVA

Nemierīga diena. Kad tu pats kaut ko dari, tad pats arī zini, ko esi izdarījis. Bet kolēģi vai biznesa partneri var sastrādāt „Die’s zina ko”. Sava biznesa vai projekta stūre jātur savās rokās.

JAUNAVA

Sekmīga diena sadarbības veidošanai. Ja arī dažu brīdi gribās pakritizēt un izteikt kādus aizrādījumus, padomā – vai ir vērts. Kāds to var uztvert kā pārlieku „piesiešanos”.

SVARI

Šodien jāpievērš uzmanība finansēm. Pārskati vai ienākumi un izdevumi ir līdzsvarā. Ja gribās doties iepirkties, tad sarakti, kas nepieciešams saimniecībai un nepadodies „zemo cenu” piedāvājumam.

SKORPIONS

Kāds sēž tīmekļa vidū un rausta pavedienus... Nu, protams, ka tas ir Skorpions. Laba diena, lai plānotu nākotnes darbus un runātu ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS

Darbi, darbi, darbi... Gribās tos ātrāk paveikt un doties brīvsolī. Rudens lapu zelts ielīksmo sirdi, un dvēselē ieskanas melodija par liepām, kurās satumst vēji.

MEŽĀZIS

Sabiedriskošanās diena. Ja arī tas nav iespējams klātienē, tad tiešsaistes darba sapulcē lieliski prezentēsi savas idejas. Tāpat arī tiešsaistē vari sarīkot draugu ballīti. Jo trešdiena – mazā piektdiena, vismaz tās teicis Fredis.

ŪDENSVĪRS

Šodien diezgan emocionāli dzīvosi līdzi tam, kas notiek profesionālajā jomā. Darbs ir svarīgs, bet arī mājās dažādi pienākumi. Ja rodas strīdus situācijas, risini mierīgās sarunās.

ZIVIS

Var rasties jaunas idejas un pavērties jaunas iespējas. Kādam karjeras piedāvājums, kādam domas par privāto biznesu. Varbūt jāpadomā par iespējām, kas sen jau prātā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu