Video Pilnīga izgāšanās dragreisā (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Ielu sacensībām piemīt zināma romantika, tomēr viemēr jāpatur prātā - ja vienā vietā pulcējas karstasinīgi jaunieši un jaudīgas automašīnas, pastāv liels nepatikšanu vai nelaimes gadījumu risks.

Ne velti ielu sacensības alternatīvi dēvē par nelegālajām ielu sacensībām, jo tās nekādi netiek regulētas un sabraukušie jaunieši savās jaudīgajās automašīnās nereti tikai domā, ka pārzina drošas un meistarīgas braukšanas principus.

Tā kā ielu sacīkstes parasti notiek spontāni, par skatītāju un arī pašu braucēju drošību nevar būt ne runas. Tieši tāpēc policija tām pieliek punktu, pirms notikusi nelaime. 

Pievienotajā video iemūžināts negadījums vēl pirms šāda pasākuma skatītāju un dalībnieku izkliedēšanas Spānijā. Lai arī te divu automobiļu dragreiss norisinājās ciešā skatītāju ielenkumā, cilvēku upuru nebija.

Cieta tikai dzelži, jo kāda Volkswagen Golf R pilots tā bija aizsvilies, ka sajauca pārnesumkārbas R un D pozīcijas un viņa auto pēc starta signāla, caur izpūtēju spļaudams liesmas, uztriecās aizmugurē stāvošam Seat Ibiza. Arī tas, pēc visa spriežot, gatavojās braukt dragreisā, tikai ar savas svara kategorijas Fiat 500.

Video arī redzams, ka pēc incidenta 270 zirgspēkus spēcīgais sestās paaudzes Golf notikuma vietu pamet bez būtiskiem bojājumiem, kamēr savu startu gaidījušā Seat vadītājam nekas cits neatlika kā izkāpt no mašīnas un novērtēt tās izārdīto priekšpusi.

Avots: YouTube

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu