Sestdienas horoskops: palutini sevi!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Horoskops sestdienai, 23.oktobrim.

AUNS

Ja laika apstākļi atļauj, būtu labi doties atpūtā pie dabas, izbraucienā ar divriteni, vai pavingrot parkā. Ja ne, tad vienkārši paslinko un noskaties kādu kvalitat

VĒRSIS

Jāpievēršas ģimenes lietām. Kaut kas jārisina, par kaut ko jāizskaidrojas. Ja gribas mazliet izklaidēties, sarīko draugu ballīti tiešsaistē. Būs jautri.

DVĪŅI

Pēc straujās darba nedēļas šo dienu vajadzētu veltīt laiku mierīgai atpūtai un domu sakārtošanai. Vienatnē bieži vien dzimst ļoti noderīgas atziņas.

VĒZIS

Šodien visa uzmanība jāvelta saviem mīļajiem. It īpaši tad, ja darba dienās tam pietrūcis laika. Izdomājiet kopā kaut ko aizraujošu, aizbrauciet ekskursijā, dodieties pārgājienā – kas tuvāk pie sirds.

LAUVA

Mājās var izcelties sīki ķīviņi, bet tie ātri atrisināsies. Ja esi sirdī brīvs, iespējami aizraujoši piedzīvojumi, bet neapspried savu privāto dzīvi ar draugiem, draudzenēm, radiniekiem.

JAUNAVA

Kaislības, aizraujoši romantiski piedzīvojumi. Taču pašam jātiek skaidrībā – ko no sirds vēlies. Klāt pozitīvu pārmaiņu laiks. Ģimenes cilvēkiem jauka diena kopā ar savējiem.

SVARI

Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt sirdslietu piedzīvojumus, bet ģimenes cilvēkiem dienas svarīgākā tēma būs rūpes par savējiem. Daudz sirsnīgu emociju.

SKORPIONS

Tāda apcerīga diena uz filozofiskas nots. Skorpions emociju un atbilžu meklējumu ziņā ir visdziļākā zodiaka zīme. Būs daudz jautājumu. Gan pašam sev, gan citiem.

STRĒLNIEKS

Mājās starp savējiem jutīsies vislabāk. Pa kādam sīkam strīdiņam gan var izcelties, bet kopumā atmosfēra pozitīva. Ja šķiet, ka spriedzīte palielinās, tad derētu izkustēties, pasportot.

MEŽĀZIS

Šī diena pavisam noteikti ir domāta sevis lutināšanai – palasi labu grāmatu, noskaties internetā labu filmu, koncertu vai izklaides raidījumu. Un - vienkārši nedari neko.

ŪDENSVĪRS

Ar mājas darbiem pārāk neaizraujies – labāk doties ar savējiem un foršu kompāniju pārgājienā vai izbraucienā. Ja tomēr plāno saimniecisko rosību, tad, lietojot sadzīves tehniku, ievēro instrukcijas.

ZIVIS

Mājas diena. Prieku sagādās rosība savā saimniecībā: mājokļa uzkopšana, apģērbu izrevidēšana un kulinārijas eksperimenti virtuvē. Tā mierīgi un nesteidzīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu