Dzērājšoferis izraisa avāriju un lūko uzbrukt "Degpunktā" operatoram (14)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Kāds dzērājšoferis trešdien, 17.novembrī nespēja uz līdzena ceļa savaldīt savu Volkswagen Golf un ietriecās ceļmalas kokā. Kad notikuma vietā ieradās Valsts policijas darbinieki un TV3 raidījuma Degpunktā filmēšanas komanda, vīrietis atgriezās pie avarējušā auto un, būdams nemierā ar reportāžas veidošanu, nolēma mesties virsū operatoram.

Avārija, kurā iesaistīta Volkwagen automašīna, notika vien pārsimts metrus no Tīnūžu-Ikšķiles autoceļa. Tiklīdz Degpunktā komanda ieradās negadījuma vietā, pie apvāršņa parādījās arī kāds visai neapmierināts kungs.

Neilgi pēc tam streipuļojošais vīrietis, būdams neapmierināts ar esošo situāciju, nolēma uzbrukt Degpunktā operatoram. Laimīgā kārtā policijas inspektors bija veiklāks un iespējamo konflikta situāciju apslāpēja. 

Valsts policijā norāda, ka izsaukums uz vietu, kur pie stūres, iespējams sēdies šoferis kunga prātā, saņemts ap plkst. 13:00. "Atbraucot uz notikuma vietu, mēs konstatējām, ka automašīna iebraukusi kokā," stāsta policijā.

Acīmredzot policistiem izdevās gūt apstiprinājumu tam, ka Volkwagen automobiļa vadītājs bija tieši nikais vīrietis, jo viņam veikta arī alkohola ekspertīze un tajā konstatēts 2,61 promiles reibums.

"Ņemot vērā, ka vadītāja apliecība viņam nebija, tiek uzsākts kriminālprocess," norāda policijā.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu