Par spīti veselības problēmām, karaliene apmeklē mazmazbērnu kristības

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: PA/AP/Reuters/Scanpix

Lielbritānijas karaliene Elizabete II (95) šajās brīvdienās piedalījās savu divu mazmazdēliņu kristībās. Lai gan sabiedrībā klīst runas par karalienes slikto veselības stāvokli un viņa ir arī atcēlusi visus oficiālos pasākumus līdz gada beigām, šo notikumu viņa atteicās laist garām. 

Iepriekš karaliene atcēla savu dalību britu tautas varoņu atceres dienā sastieptās muguras dēļ. 

Princese Eiženija un princeses Annas meita Zara Tindala svētdien rīkoja savu dēlu kopīgās kristības Karaliskajā ložā Vindzorā. Privātajā dievkalpojumā piedalījās tikai tuvākie draugi un ģimenes locekļi.

Vindzoras Karaliskās ložas Visu svēto kapelā kristīja jaunākos karaliskās ģimenes locekļus - Augustu Filipu Brūksbenksu un Lūkasu Tindallu.

Tiek ziņots, ka karaliskie mazuļi tika kristīti svētajā ūdenī, ko princis Velsas Čārlzs pats sasmēla no Jordānas upes un atveda no savā nesenā Jordānijas ceļojuma.

Kornvalas hercogiene un princis Čārlzs apmeklē kristību vietu, kur, pēc kristiešu domām, Jēzu Jordānas upē kristīja Jānis Kristītājs.
Kornvalas hercogiene un princis Čārlzs apmeklē kristību vietu, kur, pēc kristiešu domām, Jēzu Jordānas upē kristīja Jānis Kristītājs. Foto: AFP / Scanpix

Pēc karaliskās ģimenes ekspertu teiktā, karalienes ierašanās kopīgajās karaliskajās kristībās ir "ārkārtīgi labas ziņas", bet tāpat nav informācijas par to, vai un kad varētu notikt prinča Harija un Meganas otrās atvases Lilibetas kristības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu