Fotogalerija Latvijas lidsabiedrības skaistās darbinieces pozē elegantam kalendāram (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Tuvojoties svētkiem, jau tradicionāli savu kalendāru nākamajam gadam izdevusi Latvijas lidsabiedrība ”airBaltic”. Kā ierasts, visu 12 mēnešu modeļu lomā iejutušās aviokompānijas šarmantās darbinieces.

Šī gada kalendāra izdevums paredzēts

kā iedvesmas avots sievietēm, lai viņas pievienotos aviācijas nozarei kā pilotes, tehniķes, stjuartes, uzņēmuma vadītājas un citu veidu ekspertes savās jomās.

Šajā tēmā iekļautas Airbus A220-300 lidmašīnas, nedaudz dabas un, protams, airBaltic darbinieces. Katra fotogrāfija atspoguļo uzņēmuma preču zīmi – “Domā zaļi, lido zaļi!”. 

Kalendāra fotogrāfijas uzņēemusi Aiga Rēdmane. Viņas asistents bija Ģirts Raģelis, modeļu stiliste – Līga Banga, bet par frizūrām un grimu bija atbildīga māksliniece Aija Ūdentiņa.

Ņemot vērā to, ka airBaltic ir patiesa Baltijas lidsabiedrība, kas savieno reģionu ar pasauli, visi dizaineri un zīmoli, kuru apģērbi kalendāra fotogrāfijās redzami, ir no Baltijas valstīm – PIXIE Won`t Play, Talented, Kasher Bloom, Natālija Jodo un MaiMai (Latvija), Lilli Jahilo, Rīna Peldrosa un Diana Arno (Igaunija) un Undress (Lithuania).

Foto: publicitātes

Floristikas dizaineri no inbloom katram mēnesim piemeklēja un izvēlējās šai tēmai atbilstošus skaistākos sezonālos ziedus un augus no Latvijas dārziem un pļavām – Liāna Natenadze un Jeļena Deņisova (Latvija).

Jaunos airBaltic sienas un galda kalendārus 2022. gadam ir iespējams iegādāties uzņēmuma biļešu kasē lidostā Rīga, kā arī lidsabiedrības mājaslapā.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu