Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 6. decembrim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Darbā iespējama kāda aizķeršanās, bet lielu kreņķu nebūs. Ieslēdz meditatīvu mūziku un noskaiti līdz desmit. Diezgan bieži situācijas atrisinās pašas no sevis.

VĒRSIS

Jaunā nedēļa sākas nemierīgi, var nākties pacīnīties par kārtību, par taisnīguma un likuma normu ievērošanu. Tas ir akurāt Vērša dabā. Vakarā sirsnīga saziņa ar draugiem.

DVĪŅI

Lai darbi ritētu kā pa diedziņu, ar kolēģiem jāizdiskutē neskaidrie jautājumi. Kā zināms, strīdos dzimst patiesība, un galarezultātā nonāksiet pie vienota kopsaucēja.

VĒZIS

Strādīgajam Vēzim viss iet no rokas. Paveiksi to, kas ieplānots un vēl vairāk. Kādam jauni izaicinājumi: iespējas ieņemt augstāku amatu vai iesaistīties ienesīgos biznesa projektos.

LAUVA

Trauksmaina diena. Parādīsi, ka spēj pieņemt pareizos lēmumus un tādējādi nostiprināsi autoritāti. Tas gan prasīs nervus un koncentrēšanos, tāpēc vakarā vajag atpūsties, darot to, ko sirds kāro.

JAUNAVA

Nedēļas sākums ļoti dinamisks. Velti darbiem spēkus un enerģiju tad, ja redzi mērķi un risinājumus, citādi nav vērts cīnīties. Pasauli un vēl jo vairāk – kolēģus - nepārtaisīsi.

SVARI

Daudz darīšanu un nevar saprast, kas ir svarīgi un kas nē. Ja kārtojamas darīšanas iestādēs vai bankā, tad kārtīgi jāsagatavojas, bet labāk atlikt uz vēlāku laiku.

SKORPIONS

Pats čakli strādāsi, un – kāpēc gan lai to nedarītu citi? Paviršie darbu darītāji dabūs dzirdēt, ko tu par viņiem domā. Ja kāds apvainojas, tā nav tava vaina.

STRĒLNIEKS

Jaunās nedēļas sākumā jaudīgs enerģijas lādiņš. Tavas idejas gūs atbalstu, viegli veidosi kontaktus, satiksi vajadzīgos cilvēkus, kas ieklausīsies un akceptēs tavas idejas.

MEŽĀZIS

Ar pozitīvu attieksmi atrisināsi sarežģītas situācijas. Kurš gan var atteikt vai kaut ko pārmest optimisma pilnam cilvēkam? Vakarā velti laiku sev. Šis un tas vienatnē pārdomājams.

ŪDENSVĪRS

Prātā rosīsies interesantas un ļoti kreatīvas idejas, taču ikdienas pienākumi liek turēties pie realitātes. Darbā daudz pienākumu. Tikai neuzņemies vēl vairāk. Ja tomēr uzņemies, tad runā par samaksu.

ZIVIS

Pratīsi parādīt savus talantus un zināšanas, kas bruģēs ceļu uz panākumiem. Darbā vai biznesā var pavērties jaunas iespējas. Svarīgi pievērst uzmanību finansiālajam izdevīgumam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu