Ko uzdāvināt Aunam Ziemassvētkos? (5)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: www.shutterstock.com

Dāvanas izvēle spēcīgajiem, neatkarīgajiem un mūžīgi jaunajiem Zodiaka zīmes pārstāvjiem!

Aunam patīk vienmēr un visur būt līderim (un tas viņam ļoti labi izdodas). Tie, kas dzimuši zem šīs zīmes, cenšas kontrolēt visu, ko var, un reti uzkrauj atbildību par saviem lēmumiem uz citiem. Nemitīgi izaicinājumi ir viena no Auna ikdienas dzīves sastāvdaļām! Viņiem ļoti patīk pārbaudīt savus fiziskos spēkus, spīdēt ar inteliģenci un pārsteigt ar emocijām. Viņi nav sekotāji, bet gan tendenču noteicēji. Reizēm ir nekaunīgi un bezgala kaislīgi. Izvēlēties viņiem īsto dāvanu nav viegli, tāpēc uztveriet šo procesu kā aizraujošu spēli!

Dāmai

Dāma Auns vienmēr ir labā fiziskā formā. Tāpēc viņai ir vājība pret skaistu apakšveļu. Kas attiecas uz rotaslietām - tas gan būs dārgi, jo Auna akmens ir briljants. Otrs labvēlīgais akmens ir smaragds. 

Aunītei patīk arī visa veida aktivitātes, ātrums un ekstrēmi piedzīvojumi. Arī šādus izaicinājumus (lidojumu ar helikopteri, braucienu auto trasē, lēcienu ar gumiju u.c.) var dāvināt. 

Auna zīmē dzimušās meitenes ļoti labi zina, ka skaistums ir bezgalīgas  rūpes par savu ķermeni. Tāpēc droši varat viņām uzdāvināt ķermeņa kopšanas līdzekļu komplektu vai arī labas firmas sejas krēmu. 

Ja plāno pārsteigt savu mīļoto dāmu Aunu ar romantiskām vakariņām? Padomājiet par meksikāņu restorāniem – viņām garšo pikanti un asi ēdieni. 

Kungam

Auni dievina sporta sacensības, bet nevis kā skatītāji, bet gan kā tieši spēļu dalībnieki. Auns ir arī izteikts mačo. Tā ir uguns zīme, kas mīl sacensības. Viņi ir arī diezgan azartiski, tāpēc spēļu konsole ar abonementu uz labākajām "piedzīvojumu spēlēm" noteikti iepriecinās Aunu.

Auni - vīrieši ir tikpat fiziski aktīvi kā daiļā dzimuma pārstāves, tāpēc arī sporta preces būs gana laba dāvana. Starp citu, Auni, ir arī ļoti veiksmīgi biznesā, tāpēc stilīgs jauns portfelis, kas izgatavots no augstas kvalitātes ādas kā dāvana, būs diezgan piemērots.

Auns ir vērīgs pret detaļām, kas veido viņu tēlu, tāpēc viņam noderēs arī dāvanā smaržas ar svaigām notīm.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu