Četru auto sadursme uz Jelgavas šosejas un kilometriem garš sastrēgums (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Pirmdienas, 20. decembra rīts atmiņā paliks daudziem, kuri pēc plkst. 6 no devās Rīgas virzienā pa Jelgavas šoseju. Jo īpaši jau tiem četru automobiļu vadītājiem, kuri iekļuva avārijā. Arī simtiem citu braucēju plāni mainījās, jo šoseja bija bloķēta un izveidojās kilometriem garš sastrēgums.

Tumšais decembra rīts vismaz četru auto stūrētājiem vēl kādu laiku paliks atmiņā, turklāt ne ar to labāko pēcgaršu. Ap plkst. 6.00 uz Jelgavas šosejas starp Jaunolaini un Rīgas apvedceļu notika vairāku auto sadursme.

Kāda sieviete zaudēja kontroli pār savu “Opel”, un viņas sasistais braucamrīks pilnībā aizšķērsoja labo braukšanas joslu. Sieviete sazvanījusi kādu palīgu un cerējusi uz to labāko, taču tikmēr garām traukušies desmitiem automobiļu un likumsakarīgi, ka kādā brīdī vēl kāds nepaguva nobremzēt.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

“Vainīgs ir auto, kas stāvēja ceļa vidū un nekustējās. Es sāku to apbraukt, un tajā mirklī manī kāds ieskrēja no aizmugures. Tā viss notika. Bija slidens, protams, bet ne tā, ka galīgi traki. Nobremzēt varēja,” TV3 raidījumam Degpunktā stāsta BMW vadītājs Ruslans.

Avārijas dēļ rīta pusē vairākas stundas bija apgrūtināta satiksme pa noslogoto šoseju, un ap plkst. 8.00 šeit pat bija izveidojies kilometriem garš sastrēgums. Lai arī ap plkst. 10.00 situācija jau bija krietni uzlabojusies, braukšanas apstākļi joprojām bija izaicinoši – asfaltu daudzviet klāja ledus, un, piemēram, vairāki netālu esošā Rīgas apvedceļa viadukti bija izbraucami vien ar pārdesmit kilometriem stundā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu