Ko uzdāvināt Skorpionam Ziemassvētkos? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Izlemjam, kas spēcīgajiem un apņēmīgajiem Skorpioniem patiešām patiks!

Skorpiona zīmē dzimušie reti paliek ēnā. Šķiet, ka, pat ja viņi īpaši nevēlas būt uzmanības centrā, šos pašpārliecinātos cilvēkus ar spēcīgo gribasspēku vienkārši nav iespējams nepamanīt. Skorpioniem patīk nelielas ballītes, kurās var no sirds aprunāties ar katru viesi. Mīlestībā Skorpions ir kaislīgs un emocionāls. Teiciens "tie klusie ūdeņi ir tie dziļākie" ir ideāli piemērots. Skorpions pamatoti tiek uzskatīts par vienu no seksīgākajām un pievilcīgākajām Zodiaka zīmēm. Tiesa, viņi labprātāk netērē savu laiku sīkumiem, bet koncentrējas uz vienu cilvēku, kas viņiem ir patiesi svarīgs.

Dāmām

Viņas ir īstas femme fatale . Skorpiones mīl seksīgu apakšveļu un nereti kolekcionē smalku apakšveļu un guļamistabas aksesuārus. Krāsas- no klasiski melnas līdz pienbalti baltai.  Neaizmirstiet dāvanai pievienot milzīgu tumši sarkanu rozi ar kartīti, kas rakstīta ar roku.  “Viņas” parfimērija sastāv no aromātiem ar muskusa notīm un austrumu ziedu gammu. Šīs zīmes meitenēm patīk klasiski apģērbi, kas lieliski pieguļ viņu figūrai. Skorpiona meitenes mīļākā istaba ir guļamistaba. Viņa šeit jūtas pilnīgi droši, tāpēc viņa būs ļoti pateicīga arī par mīkstu, siltu segu vai dekoratīvu naktsskapīša aksesuāru.  Viņas dārgakmens ir opāls, kas aizsargā viņas spēku, godu un dzīvību.

Kungiem

Daudzos senos tekstos par astroloģiju vīrietis Skorpions parādās kā izskatīgs, garš un noslēpumains džentlmenis, kurš laiku pa laikam neuzkrītoši izglābj pasauli. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji nopietni aizraujas ar visu, kas saistīts ar drošību, tāpēc viņiem ideāla dāvana būs dažādi viedie gadžeti mājai un automašīnai. Šie puiši neskrien pakaļ modei un ir vienaldzīgi pret tās tendencēm, taču viņi dievina klasiku un augstas kvalitātes priekšmetus, kas kalpo mūžīgi. Viņiem patīk ādas izstrādājumi. Skorpions rūpīgi uzrauga savu veselību un noteikti priecāsies par tādu dāvanu kā funkcionāla fitnesa rokassprādze vai stilīgs treniņtērps: viņam patīk daudz kustēties.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu