Horoskops pirmdienai

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 20. decembrim.

AUNS

Ražīga diena. Daudz paspēsi un kolēģi vai darījumu partneri būs ar tevi uz viena viļņa. Kaut arī gada pēdējā nedēļa, var gadīties, ka rodas jauni sadarbības varianti.

VĒRSIS

Atklāsies, ka šonedēļ vēl pirms gadumijas jāpaveic kādi svarīgi darbi. Nepiktojies uz kolēģiem, apvaldi emocijas un ķeries klāt. Viss ies no rokas, visu paspēsi.

DVĪŅI

Laba diena lietišķo jautājumu kārtošanai, darīšanām iestādēs, sarunām ar komunālajiem dienestiem. Vakarā sirsnīgas un romantiskas noskaņas.

VĒZIS

Enerģiski ķersies pie darbiem, un būsi kā tāda „lokomotīve”, kas ved aiz sevis kolēģus un nevienam neļauj slinkot. Kā pa dienu iesākts, arī vakarā mājās turpināsi rosīties. Jāsakārto saimniecība.

LAUVA

Ar laipnu smaidu un pozitīvismu pārvarēsi visas grūtības, ar kurām šodien var nākties sastapties. Turklāt parādīsi sevi kā gudru un pieredzējušu profesionāli.

JAUNAVA

Pēc brīvdienām grūti ieiet ritmā, turklāt domas jau pie nedēļas nogales, kad atkal svētki un atkal brīvs. Strādāt diez ko negribēsies. Drīzāk – patērzēt ar kolēģiem, sazināties ar draugiem.

SVARI

Jaunu plānu laiks. Būs idejas, ar kurām iepazīstināt priekšniecību vai biznesa partnerus. Savukārt vakarā daudz darāmā mājās. Jāiztīra telpas, jādod kādi padomi radiņiem.

SKORPIONS

Jāstrādā ir, bet domas citur kavējas. Kāds sapņo par romantisku randiņu, kāds par skaistu ceļojumu, kāds skatās kursu un semināru piedāvājumu internetā. Diena bez lietišķā entuziasma.

STRĒLNIEKS

Darbs prasīs radošu pieeju, lai arī kādā jomā tu strādātu. Var rasties idejas par ienākumu palielināšanu un arī cilvēki, ar kuriem sadarboties. Labs nedēļas iesākums.

MEŽĀZIS

Tavs padoms kādam šodien var izrādīties ļoti noderīgs. Atbalsti, palīdzi un pretī saņemsi mīļu paldies pozitīvas emocijas. Labos darbus cilvēki neaizmirst.

ŪDENSVĪRS

Daudz pienākumu un brīžiem sajūta, ka vienam pašam viss svarīgākais jāizdara. Ja kas nav pa prātam, tad ir jārunā. Varbūt kolēģi vienkārši kaut ko nav sapratuši.

ZIVIS

Šodien ražīga diena un sajūta, ka vari izdarīt vairākus darbus vienlaikus. Un arī atrast laiku ar draugiem patērzēt. Jaunās ziņas pārbaudi, la nesanāk, ka esi iesaistīts baumošanā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu