Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 28. decembrim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Šodien izdarīsi vairāk, nekā iepriekš plānots. Tomēr attiecībā uz klimatu profesionālajā vidē radīsies dažas pārdomas. Varbūt ir vērts ieskatīties daba sludinājumu portālos.

VĒRSIS

Kolēģi un darījumu partneri sveic cits citu, sūta atklātnītes, ved dāvanas... Sveicienus saņemsi, bet nebūs laika pat kārtīgi „paldies” pateikt, jo darbu gūzma veļas kā sniega lavīna no kalna.

DVĪŅI

Ja neesi atstājis darbus uz pēdējo brīdi, tad izdarīsi to, kas jādara uzreiz saplānosi to, kas darāms pēc jaungada un vari doties brīvsolī. Ja darbi iekrāti, tad gan šodien diezgan liels stress.

VĒZIS

Tik daudz paveicams darbā vai biznesā, sākas uztraukums. Kaut gan, ja tā objektīvi paskatās – tas vezums uz priekšu kustās, un, ko nevar paspēt uzreiz, to var atlikt arī uz vēlāku laiku.

LAUVA

Pirms svētkiem daudz darāmā un raitāk veiksies, ja strādāsi komandā. Var gadīties, ka uzrodas jauni sadarbības partneri, vai nāk interesants karjeras piedāvājums. Pārbaudi informāciju.

JAUNAVA

Iespējas izcelties ar idejām un konsekvenci lēmumu pieņemšanā un gūt atzinību. Kādam varbūt prēmija gada nogalē, bet kādam vilinošs darba piedāvājums.

SVARI

Ar darbiem pārāk neiespringsti, jo diez vai izdosies paveikt ko būtisku. Palēnām izdari pašu nepieciešamāko un saplāno, pie kā ar pilnu atdevi jāķeras pēc jaunā gada.

SKORPIONS

Ļoti daudz darāmā! Jāplāno, jāorganizē, lai viss notiek raiti. Kādam varbūt jāpaskubina biznesa partneri, lai vienošanās tiek pildītas noliktajos termiņos.

STRĒLNIEKS

Pēkšņi var atklāties, ka svarīgi darbi aizkavējušies vai par tiem kolēģi vai darījumu partneri pavisam piemirsuši. Ir jāglābj situācija! Tev izdosies.

MEŽĀZIS

Būsi nolēmis pats sev un arī citiem parādīt, uz ko esi spējīgs. Labas iespējas palielināt ienākumus, izdomāt interesantus projektus un arī atrast kompanjonus. Vienā dienā daudz var paveikt.

ŪDENSVĪRS

Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem, tavas idejas tiks uztvertas teju vai no pus vārda. Līdz ar to vēl līdz gadumijai izdosies realizēt dažas lieliskas oriģinālas ieceres.

ZIVIS

Iespējams, radīsies domubiedri, kas gribēs sadarboties. Taču ievāc informāciju un visas vienošanās noformē juridiski korekti. Varbūt viss nav tā, kā izskatās. Jābūt modram.

.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu