Bērnu kanāls Kidzone Plus Ziemassvētkos kļuvis par Kidzone Mini

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

24. decembrī Duo Media Networks vietējais bērnu TV kanāls Kidzone Plus ieguvis jaunu nosaukumu – Kidzone Mini. Kidzone Mini ir TV kanāls ar plašu animācijas filmu klāstu jaunākajiem ģimenes locekļiem. Īpaši izmeklētā un vecumam piemērotā programma galvenokārt paredzēta puikām un meitenēm trīs līdz sešu gadu vecumā. TV saturs ir jautrs, draudzīgs, drošs un brīvs no vardarbības. Ikdienas programma sākas sešos no rīta un iet teju līdz pusnaktij.

Kidzone Mini programmā iekļauti neskaitāmi populāri seriāli un tēli. Bērni būs priecīgi satikties ar modernajām klasikām, tostarp cūciņu Pepu vai Tomasu un draugiem, kā arī smieklīgo Kazūps! un piedzīvojumu pilno Heidiju. Tāpat varēs sekot līdzi izglītojošiem seriāliem, piemēram, “Pikvik komandai” vai “Superlidmašīnām”. Bērni varēs mācīties par sociālajām normām, darba tikumu un komandas darbu, sekojot tādiem brīnišķīgiem raidījumiem kā “Rūpju lāči” un “Varonis Tētis”. Kanāla piedāvājums nemitīgi tiek uzlabots un papildināts ar atbildīgu saturu.

Kidzone Mini ar bērniem runā latviešu un krievu valodā, un to var izvēlēties skatītāji paši.

Visi kanāla raidījumi ir tulkoti un ierakstīti profesionālās studijās, talkā ņemot pieredzējušus tulkus un populārus aktierus.

Kidzone Mini ir kā labs draugs, kam ar pārliecību var uzticēt savus bērnus!

Kidzone Mini bērnu kanāls pieejams skatītājiem pie visiem populārākajiem TV pakalpojumu sniedzējiem.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu