Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 11. janvārim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Būsi sabiedrības dvēsele – kolēģi labprāt ar tevi apspriedīsies, varbūt kāds uzticēs savu noslēpumu, vakarā draugi gribēs sazināties. Enerģija apkārt mutuļos.

VĒRSIS

Darbi ies no rokas. Veikli vadīsi un menedžēsi procesus. Kāds Vērsis var nonākt pie secinājuma, ka jāiet tālāk un jākāpj augstāk – ir vērts ieskatīties darba sludinājumu portālos.

DVĪŅI

Atver kalkulatoru un parēķini – cik stundu un enerģijas prasa darbs un kāda ir atdeve. Jebkurš ieguldījums izsakāms materiālā izteiksmē. Varbūt jārunā par algas pielikumu.

VĒZIS

Kāds draugs vai draudzene gribēs izkratīt sirdi un paraudāt uz pleca. Taču noderīgāka par uzklausīšanu ir praktiska palīdzība. Labie darbi pie tevis vēlāk atgriezīsies.

LAUVA

Šodien var rasties stresa situācijas, ko ietekmēt nebūs tavos spēkos. Neej pret straumi un necīnies ar vējdzirnavām, jo viss atrisināsies pats no sevis. Turklāt nervi jāsaudzē.

JAUNAVA

Pirmajā vietā privātā dzīve. Darbā viss notiek un īpašas pūles nav jāpieliek. Toties mājās var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus un samierināt mīļos radiņus.

SVARI

Starosi pozitīvismā un labestībā, un saņemsi daudz komplimentu. Varbūt pat no kāda svešinieka. Nejauša tikšanās var pārvērsties simpātijās ar tālejošu turpinājumu.

SKORPIONS

Pievērs uzmanību naudas lietām. Šodien īpaši jāsargās no finanšu avantūrām. Un arī no tiem zvanītājiem, kas agresīvā balsī pieprasa nosaukt kredītkartes datus, ietirgot vitamīnus vai „mūžīgās enerģijas eliksīru”.

STRĒLNIEKS

Ja darbā spēji mainās situācijas, saglabā mieru. Paies kāds laiciņš, un viss atkal ieies normālās sliedēs. Bet varbūt no pārmaiņām vari gūt sev kādu labumu – nepalaid garām izdevību.

MEŽĀZIS

Ja risināmi nopietni jautājumi – tad tikai ar loģiku, argumentiem un pēc situāciju nopietnas izvērtēšanas. Tad darījumu partneri atzīs tevi par autoritāti un augstas klases profesionāli.

ŪDENSVĪRS

Darbā vai biznesā turi stūres ratu stingri savās rokās un svarīgās lietas pieskati, jo iespējamas situācijas, kad solīts makā nekrīt. Vakarā sirsnīgs vakars ģimenes lokā.

ZIVIS

Tavas oriģinālās idejas gūs atbalstu – novērtēs kolēģi, priekšniecība un biznesa partneri. Vari rīkot prezentāciju un piesaistīt domubiedrus vai investorus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu