Grūtniece: kāpēc influencerei ļauts uz ultrasonogrāfiju doties ar vīru, bet viņai ne? (4)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Raidījums "Bez tabu" publicējis sižetu, kurā pievēršas kādam interesantam stāstam. Raidījums skaidro, kāpēc kādai populārai influencerei ir ļauts uz ultrasonogrāfiju doties ar vīru, bet kādai citai topošai māmiņai šāda iespēja ir liegta.

Astotajā grūtniecības mēnesī esošā Zita (vārds mainīts) pie raidījuma vērsusies, jo "Instagram" pamanījusi populārās influenceres Elīnas Didrihsones ierakstus, kuros vēsta, ka uz grūtniecības izmeklējumiem dodas kopā ar dzīvesbiedru.

Man rodas jautājums, kā tad īsti ir - drīkst iet vai nedrīkst? Mans vīrs ļoti grib nākt līdzi, taču viņam to neļauj. Man tikai ļāva filmēt izmeklējumā un iedeva bildītes, ko parādīt, tas arī viss, ko esam dabūjuši.

Didrihsone saviem sekotājiem nav atklājusi informāciju, kādu klīniku apmeklē. Ietekmele nepiekrīt tikties arī ar raidījumu.

Didrihsone par grūtniecību informē publiski: "Savas grūtniecības gaitas nevēlos apspriest jūsu raidījumā. Ar kuru man ir pieredze - neveidojat tos patiesus. Uzzinot par jums kā par personību, noteikti nevēlos vadīt sarunu."

Vairāk par šo tematu skaties pievienotajā Artūra Špaka video sižetā vai lasi "Bez Tabu" lapā. 

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu