Slidens ceļš un neuzmanība noved līdz triju auto sadursmei Pleskodālē

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Otrdienas rītā Pleskodālē, Rucavas un Šampētera ielu krustojumā, avārijā iekļuva trīs automašīnas. Dzelži ir cietuši visai nopietni, taču cilvēki vērā ņemamas traumas nav guvuši

Avārija, kurā otrdien iekļuva Volvo apvidnieks, 5.sērijas BMW un kravas furgons, vietējos iedzīvotājus īpaši nepārsteidz, jo apkaimē, kur katru otro krustojumu neregulē luksofors, sadursmes ir teju ikdiena. Kā TV3 raidījumam Degpunktā atklāj Sergejs, avārijas ir kā uzvedums, ko atliek vien sēdēt un gaidīt, un kāda pavisam droši drīzumā notiks.

Sergejs uzskata, ka situāciju varētu uzlabot ar luksoforu, jo, viņaprāt, ir daudz šoferu, kuri šos krustojumus pazīst, taču agri vai vēlu kāds autovadītājs Pleskodālē iemaldās pirmo reizi, un tad sākas nepatikšanas.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

BMW šoferis, kurš neesot devis priekšroku pa galveno ceļu braucošajiem, kameras priekšā runāt nevēlējās. Sniegt komentāru turpretī piekrita kravas furgona vadītājs. Viņa ieskatā avārijā drīzāk vainojams slidenais ceļa segums – pat ja zīmes būtu pamanītas par vēlu, uz sausa asfalta vēl pagūtu nobremzēt. Uz ledus gan tas nebija iespējams, kaut arī ātrums nebija liels.

Vairāk skaties Degpunktā sižetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu