Volvo ar trim suņiem bagāžniekā nespēj nobremzēt un ietriecas ceļamkrānā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Dramatiskus mirkļus otrdien netālu no Baložiem piedzīvoja kāda Volvo vadītāja, kura savā mašīnā brauca kopā ar trim suņiem un iekļuva satiksmes negadījumā. pēc kura viņas spēkrata remonts, visticamāk, neatmaksāsies.

Kā vēsta TV3 raidījums Degpunktā, otrdienas rītā pie pagrieziena uz Baložiem divu spēkratu vadītāji varēja izjust, ko nozīmē, kad automašīna pēkšņi kļūst nevadāma. Abu spēkratu šoferi apgalvo, ka ātrums nepārsniedza 20 kilometrus stundā, taču ar to bija pietiekami, lai notiktu nepatīkama sadursme.

Volvo vadītāja Zane stāsta, ka brauca virzienā uz Baložiem, pagriezās, kad priekšā esošā fūre, kurai arī vajadzēja pagriezties, sāka slīdēt taisni. Zane ar savu spēkratu nevarēja sabremzēt un ieslīdēja fūrē. Pēc vadītājas teiktā, ceļa stāvoklis esot bijis briesmīgs – ceļu klājusi atkala, un spēkrati bijuši nevadāmi, vēsta Degpunktā.

Līdzīgas emocijas piedzīvoja arī mobilā ceļamkrāna vadītājs Antons, saprotot, ka vairāku tonnu smagā tehnika neklausa, viņš centās līdz pēdējām izvairīties no sadursmes ar kādu priekšā braucošu vieglo automašīnu. Tas izdevās, bet nācās upurēt ceļa infrastruktūru.

Masīvais celtnis pēc negadījuma varēja turpināt ceļu saviem spēkiem, taču ar Volvo situācija ir daudz bēdīgāka. Bet svarīgākais, ka incidentā nav cietušo, – gan Antons, gan Zane tikuši cauri vien ar izbīli. Arī pamatīgu adrenalīna devu saņēmušajiem Zanes trim suņiem viss ir kārtībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu