Ekspluatācijā nodota "YIT" daudzdzīvokļu ēka "Safrāns" Purvciemā (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Ekspluatācijā nodota būvkompānijas un nekustamo īpašumu projektu attīstītāja "YIT Latvija" daudzdzīvokļu ēka "Safrāns" Purvciemā, informēja attīstītāja pārstāvji.

Jaunajā deviņstāvu daudzdzīvokļu ēkas projektā "Safrāns", kas atrodas Žagatu ielā 7, Rīgā, ir gan vienistabas un divistabu dzīvokļi, gan arī trīs un četru istabu dzīvokļi. Projektā dzīvokļu platība ir no 32 līdz 88 kvadrātmetriem. Celtniecības stadijā pārdoti gandrīz 60% no kopumā 81 pieejamā dzīvokļa.

"YIT Latvija" novērojis, ka vienistabas dzīvokļi pārsvarā tiek iegādāti kā investīcija, taču vienlīdz pieprasīti ir arī dzīvokļi ar lielāku istabu skaitu.

"YIT Latvija" pārstāvji norāda, ka nekustamo īpašumu tirgū joprojām vērojams dzīvokļu trūkums. Tāpat pandēmijas ietekmē cilvēki rūpīgi izvērtē ieguldījumus, un, izvēloties jaunu mājvietu, lūkojas vairs ne tikai pēc dzīves vietas, bet arī telpas darbam.

Kompānijas novērojumi liecina, ka atgriežas nepieciešamība virtuves zonu nodalīt no dzīvojamās istabas, kas arī varētu būt saistīts ar pārmaiņām cilvēku ieradumos, strādājot no mājām. Tāpat potenciālajiem dzīvokļu īpašniekiem būtiska ir iespēja iegūt papildu telpu vai vietu mantu uzglabāšanai, piemēram, pagrabstāvā izvietotu noliktavu.

"YIT Latvija" neatklāj projektā "Safrāns" ieguldītās investīcijas.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu