Katrai savu princeses brīdi! Kerijas Bredšovas visdārgākās kleitas stāsts

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no filmas

Kulta seriāla "Sex and the city" turpinājumā "And Just Like That" ("Un vienkārši tā") astotajā sērijā mēs redzam Keriju Bredšovu vienā no šī tēla ikoniskākajiem tērpiem - kupliem volāniem plīvojošā "Atelier Versace" Mille Feuille kleitā. Kāpēc šī kleita tik ļoti visiem patīk, kāds ir tās noslēpums?

Kleita parādās jaunajā seriālā brīdī, kad Kerija kopā ar Šarlotes meitu Liliju šķiro savu veco garderobi. Šo kleitu viņa nodemonstrē arī savai jaunajai draudzenei, nekustamo īpašumu aģentei Sēmai. 

"Vai vēlaties redzēt kaut ko pārsteidzošu? Es nevēlos lielīties, bet tas ir mans lepnums un prieks," ar kleitu iepazīstina Kerija Bredšova. "Tā ir Versace. Esmu viņu nēsājusi tikai divas reizes. Reiz Parīzē. Un reiz šeit, tikai prieka pēc. Es sēdēju pie tā loga un izēdu veselu "Jiffy Pop" popkorna kasti."

Kad Sēma jautāja, ko viņa plāno darīt ar tik īpašu kleitu, Kerija sacīja, ka vēlas to nodot Šarlotes meitai Lilijai. "Šarlotes meita Lilija ir bijusi šeit visu nedēļu, palīdzot man arhivēt visu, lai pareizi uzglabātu, apmaiņā pret dažiem maniem vintage priekšmetiem, kas nebija vintage, kad tos iegādājos," sacīja Kerija.

Foto: Ekrānšāviņš no filmas

Kleita ar hipnotizējošajiem kuplajiem volāniem pirmo reizi seriālā "Sex and the city" parādījās 2004. gadā, sezonas fināla epizodē, kuras darbība norisinājās Parīzē. Kerija, skaistajā kleitā tērpusies, gaidīja savu tā brīža sirdsāķīti Aleksandru Petrovski (Mihails Barašņikovs), kurš neieradās sarunātajā laikā. Finālā Kerija kā apburtā princese aizmiga šajos neskaitamajos volānos, kas atgādina kārtaino un gaisīgo Napoleona kūku. 

Kleitu seriālam piemeklēja kostīmu māksliniece Patrīcija Fīldsa (tagad viņa ir aizņemta, strādājot seriālā "Emīlija Parīzē".

Mēļo, ka "Versace" kleita bija visdārgākā kleita (vērtība 80 000 USD/71 437 euro), ko viņa valkāja visa HBO seriāla laikā.

"Kleita ir milzīga. Es to uzliku uz gultas, un tā burtiski aizsedza visu gultu. Tas bija ideāls princeses brīdis! Man vienmēr tā šķitusi arī nedaudz histēriska. Tas ir tas, ko man nozīmē šī kleita," Patrīcija Fīldsa sacīja "Entertainment Weekly".

Seriāla turpinājums šobrīd skatāms "LMT Viedtelevīzijā'.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu