Pirmdien laimēts lielākais laimests Latvijas momentloteriju vēsturē (13)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Pirmdien, 31.janvārī, Latvijā tika laimēts lielākais laimests Latvijas momentloteriju vēsturē un pirmais momentloterijas "Pērle" lielajiem laimestiem - 250 000 eiro, informēja izložu rīkotāja VAS "Latvijas loto" pārstāvji.

Laimests ticis kādai 46 gadus vecai rīdziniecei, kura strādā par šuvēju. Laimīgā biļete bija iegādāta SIA "Maxima Latvija" informācijas centrā A. Deglava ielā, Rīgā.

Kā norāda uzņēmumā biļeti, kurā ir četras spēles un papildspēle, laimētāja iegādājusies, jo momentloterija "Pērle" viņai iepatikusies "no pirmās dienas". "Ziemassvētku sezonas laikā man bija sajūta, ka jānotiek kādam brīnumam, tāpēc gan Pērles, gan citas biļetes iegādājos gan pati sev, gan apdāvināju radiniekus. Redziet, Ziemassvētki beidzās, bet cerība man saglabājās," viņa stāsta.

Laimētāja bija aprēķinājusi, ka no iepriekš iegādātajām biļetēm mazajos laimestos viņai sakrājušies 30 eiro, tāpēc "Maxima Latvija" veikalā iegādājusies divas "Pērles" biļetes un divas "Simtgades loterijas". Viena no "Pērles" biļetēm slēpusi 250 000 eiro laimestu.

"Protams, ka es sākumā neticēju. Vīrs arī neticēja. Vēl tagad mums nav īstas pārliecības, ka notikušais ir īstenība," atzīst laimētāja.

Rīdziniece stāsta, ka jau kopš senākiem laikiem viņai bijis sapnis - ja laimētu loterijā, tad atjaunotu savu veco vasarnīcu.

Komentāri (13)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu