Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies visvairāk? (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 14. līdz 20. februārim.

AUNS

Šī nedēļa sākas ar pirmo gada romantiskāko dienu. Valentīndienas sirsniņsvētki ved mūs tuvāk pavasarim. Dāmas, lai uzkrāso lūpas un kungi apliek ap kaklu tauriņus... Ja arī nekāda balle ar dzirkstošu šampanieti un virpuļiem valša ritmā nav iespējama, vienalga ir tīkami saposties un baudīt divvientulību pie skaisti klāt galda. Jaukais pasākums iedvesmos visi nedēļai, kas solās būt nemierīga. Darbā strādāsi par diviem un pārsteigsi ar rezultātu un pēc tam pats būsi priecīgs par tīkamo ciparu bankas kontā.

VĒRSIS

Vērsim divējāda daba. No vienas puses čakls darba darītājs, no otras – patīk ļauties dzīves baudām, izgaršot perfektu maltīti un augstākās klases dzērienus nesteidzīgā atmosfērā, kad darbi paveikti un brīvs brīdis sevis lutināšanai. Vai tā būs Valentīndiena nedēļas sākumā vai brīvdienas nedēļas nogalē – izlem pats. Darbā daudz pienākumu, bet veiksme ir tava sabiedrotā. Paveiksi lielas lietas un gūsi atzinību. Kādam iespējams interesants karjeras vai biznesa piedāvājums. Brīvajā laikā jauka komunikācija ar mīļiem draugiem.

DVĪŅI

Šī nedēļa ļoti nemierīga. Daudz emociju un vēlmes lielākas par reālām iespējām. Ko iesākt? Vienkārši tikt skaidrībā ar prioritātēm un saplānot darāmo. Kaut kas jādara tūlīt, kaut ko var atlikt. Kā mēdz teikt: visu pasaules naudu nenopelnīsi un visus darbus nepadarīsi. Esi prasīgs pret kolēģiem, bet rēķinies ar cilvēcīgo faktoru – katram ir tā spēka un enerģijas tik, cik ir. Nedēļas nogalē

visjaukākā atpūta kopā ar draugiem. Ja iespējams – dodieties pastaigā vai piknikā pie dabas. Ja ne – tad arī tiešsaistes komunikācijā pozitīvas emocijas.

VĒZIS

Gribētos Valentīndienas mīļos sveicienus un romantisku vakaru divvientulībā. Taču prātā dažādas domas... Vai viss notiek tā kā tu vēlies, vai varbūt jāizrunājas ar otro pusīti, ja kaut kas sakrājies uz sirds... Neturi pie sevis rūpes un pārdomas. Atklāta saruna visu saliks pa plauktiņiem. Darbā daudz lielisku ideju – kolēģi novērtēs, priekšnieki uzslavēs. Ja savs bizness – tad vari rēķināties ar panākumiem. Kādam interesanti projekti saistībā ar ārzemju tēmu. Varbūt nepieciešamas jaunas zināšanas, lai sasniegtu to, ko esi iecerējis.

LAUVA

Galantā Lauva pārsteigs mīļoto ar vērienu – ja jau visu mīlētāju diena, tad, lai ir „pa smuko”. Kāds darbā varbūt saorganizēs seno „Amora pasta” spēli, kāds dāmām uzdāvās pa ziedam vai aizsūtīs virtuālo sveicienu. Kopumā nedēļa sāksies pozitīvi. Ko nevarētu teikt par tālāko nedēļas gaitu. Darbā uzdevumi, pienākumi un situācijas var mainīties. Tas darīs nemierīgu un būs arī jāpadusmojas. It īpaši tad, ja kāds nav līdz galam izpildījis uzdoto vai rīkojies nevīžīgi. Nedēļas nogalē saimniecības darbi. Atklāsies, ka daudz jādara un nav īsti laika atpūtai.

JAUNAVA

Kāda ballīte? Kāda savināšana? Kāda Valentīndiena? Jaunava kā jau pirmdienā būs noskaņota ļoti lietišķi un vēlēsies saplānot visas nedēļas darbus. Kolēģiem gan izrādās mazliet lustīgāks garastāvoklis un nav īpašas vēlmes šo pirmdienu sākt ar striktu plānošanu. Esi pielaidīgāks un pozitīvāks, citādi riskē palikt vienatnē ar saviem „ekesļiem”. Jauki kopīgi svētku brīži taču iedvesmo darbam. Un patiesībā šī nedēļa solās būt ražīga - vari

ķerties pie vērienīgiem projektiem, izvirzīt ambiciozus nākotnes mērķus un organizēt spēcīgu komandu.

SVARI

Jauka, sirsnīga, romantikas apvīta nedēļas ieskaņa – tieši tā kā Svariem patīk. Saņemsi uzmanības apliecinājumus un arī pats būsi padomājis kā iepriecināt savu mīļo cilvēku. Nesteidzīgas vakariņas klusā, omulīgā krodziņā, pastaiga naksnīgā vecpilsētā... Daudz sirsnības, daudz mīlestības. Darbā, iespējams, jāķeras pie jauniem un ļoti nozīmīgiem projektiem. Tie prasīs daudz enerģijas un koncentrēšanos. Parādīsi sevi no vislabākās puses, bet atceries, ka jārunā arī par atalgojumu. Finanšu tēma diezgan jūtīga, esi apdomīgs ar brīvdienu tēriņiem.

SKORPIONS

Neesi lepns un izrādi simpātijas! Katram taču gribas mazliet mīlestības, sirsnīgu uzmanības apliecinājumu, sajust, ka esi kādam svarīgs. Pasper solīti pretī un iepriecini Valentīndienā, kādu tuvu dvēseli. Kopumā šī nedēļa ritēs izteikti racionālās noskaņās: būs daudz ideju darba jomā, vajadzēs nākt klajā ar racionalizācijas priekšlikumiem, pārliecināt citus par projektu dzīvotspēju. Nedēļas nogavē aktīva rosība mājās. Ja ģimenē bērni, tad jāuzklausa, jāpalīdz, jāatbalsta. Tāpat arī kaut kas sakārtojams un remontējams. Beigās rokas vien noplātīsi: kur tās brīvdienas palika?!

STRĒLNIEKS

Mīļiem iepriecinājumiem pilns nedēļas sākums. Visu mīlētāju dienā jauks pārsteigums no noslēpumaina svešinieka vai svešinieces. Tas ir tik aizkustinoši un iedvesmojoši. Sagādā arī tu kādam negaidītu pārsteigumu. Jo vairāk mīļuma un pozitīvisma, jo dzīve šķiet skaistāka! Darbā atkal daudz kas gulsies uz taviem pleciem – vajadzēs organizēt, plānot, izrīkot. Kāds no kolēģiem vai padotajiem „spurosies” pretī un tad vajadzēs vai nu pārliecināt ar loģiskiem argumentiem vai teikt kādu biezāku vārdu. Nedēļas

nogali vislabāk pavadīt rāmi, gremdējoties apcerēs un domājot par svarīgo.

MEŽĀZIS

Nedēļas sākums uz garīgā pacēluma viļņa – gribas smaidīt, bārstīt komplimentus, ikvienam pateikt kādu labu vārdu. Visu mīlētāju dienā arī tevi kāds iepriecinās. Taču visi svētki reiz beidzas un tad ar skubu jāķeras pie darba. Ļoti aktuāla finanšu tēma. Ir idejas par lieliem plāniem, bet rūpīgi jāizstrādā budžets. Un ne tikai jāizstrādā, bet arī jāsaprot, kur tās finanses ņemt: meklēt investorus? Uzņemties kredītsaistības? Uzdevums nav no vieglajiem. Nedēļas nogalē atpūta godam nopelnīta. Sazinies ar draugiem, izbrauc kādu līkumiņu pa Latvijas skaistajām vietām.

ŪDENSVĪRS

Nedēļu sāksi ļoti lietišķi. Kāda Valentīndiena? Kādi sirsniņsvētki? Beidziet tak’ šito māžošanos! Ja mīl, tad mīl visu laiku, ne tikai vienu dienu gadā! Bet... kādu sirsnīgu pārsteigumu saņemt tomēr ir patīkami... Ūdensvīra sirds atmaigs. Darbā daudz pienākumu, kas rūpīgi jāsaplāno, turklāt par rezultātu būsi atbildīgs tieši tu. Pameklē atmiņu apcirkņos – ļoti iespējams, ka ir jau bijuši līdzīgi uzdevumi un atrasti pareizākie risinājumi. Veiksmīgi tiksi galā, būs gandarījums, uzslavas un arī materiālais labums. Nedēļas nogalē mājās derētu sarīkot kādu lustīgu pasākumu šaurā lokā.

ZIVIS

Tā vien gribas „izkustināt” kolektīvu ar ko jautru, mīļu, iedvesmojušu. Attālinātais darbs, mājsēde un mājstrāde cilvēkus „ierūsinājusi”. Klātienē vai attālināti, bet tavs uzdevums sarīkot nelielas Valentīndienas svinības. Tās var būt virtuālās spēles, Amora pasts, pārsteiguma dāvaniņas vai svētku kūka... Jebkas, kas cilvēkiem ļauj uz brīdi atslēgties no ikdienības. Taču līdz ar to tavi sabiedriskie pienākumi beidzas, jo darbā jābūt modram – iespējami interesanti sadarbības varianti, piedāvājumi karjerā vai biznesā saistībā ar ārzemju tēmu, iespējas pieteikties mācību semināros.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu