Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 17. februārim.

AUNS

Tu allaž esi darbā pirmajās rindās. Dažus tas var arī kaitināt, bet kopumā cilvēki labprāt sadarbosies. Bet... tikai viens „bet” – vai esi pārliecināts, ka tavs darbs tiek atbilstoši novērtēts naudas izteiksmē.

VĒRSIS

Mierīgajam un nosvērtajam Vērsim allaž viss perfekti saplānots. Bet tad dzīve ievieš savas korekcijas, iegriež notikumu virpuļus un liek izkāpt no komforta zonas. Esi gatavs pārmaiņām!

DVĪŅI

Darbā, karjerā, biznesā viss pēc iepriekš izveidota plāna. Par to nav jāsatraucas. Toties lielāka uzmanība pievēršama mājas dzīvei. Varbūt jāpalīdz savējiem ar padomu, varbūt jārisina kādi saimnieciskie jautājumi.

VĒZIS

Sajūta tāda, ka vajag dzīvē kaut ko mainīt. Ieskaties darba sludinājumu portālos, tālākizglītības biznesa kursu piedāvājumā, apspriedies ar cilvēkiem, kuriem arī šīs tēmas aktuālas.

LAUVA

Darbā nemierīgi. Taču tu proti saglabāt mieru un to kuģi ar drošu roku izvadīt cauri bangām, lai kādi vēji pūš. Pēc darbadienas gan vajag atpūsties, darot to, kas sagādā prieku.

JAUNAVA

Trauksmaina diena. Lai arī kā gribētos tēlot „vēso un nesatricināmo”, diez vai izdosies. Neslēp un necenties apslāpēt emocijas. Cilvēki sapratīs, ka tā mēdz būt.

SVARI

Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, tad labi jāsagatavojas. Loģiski argumenti ir tava stiprā puse. Vakarā pievērsies ģimenes lietām, taviem mīļajiem vajag padomu un atbalstu.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā panākumi un labas iespējas sākt jaunus projektus. Tu esi stratēģis, kurš zina, ko dara. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi, atbalsti savas atvasītes.

STRĒLNIEKS

Birojā vai virtuālajā telpā būsi klāt pirmais. Darbu gūzma un nevar saprast, ko atlikt un pie kā ķerties pirmām kārtām. Lai vai kā – viss ies no rokas un dienas beigās būs gandarījums par paveikto.

MEŽĀZIS

„Pasmaidi – sirds gaišāka kļūs,” savulaik teica klasiķis Edgars Liepiņš. Un viņam taisnība par visiem simts procentiem. Ar pozitīvismu šodien nokārtosi vairākus svarīgus jautājumus.

ŪDENSVĪRS

Nost ar pesimismu! Dzīve ir skaista un arī pelēkajā gadalaikā ir daudz košu krāsu. Tikai jāprot un jāgrib tās saskatīt. Tad arī darbi veiksies labāk.

ZIVIS

Labam cilvēkam, labi draugi. Ja vajag kādu padomu, tad nekautrējies taujāt cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies. Var gadīties, ka viņi tev piespēlē ja ne ģeniālas, tad – super lieliskas idejas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu