Pēdējo nedēļu notikumi pie Ukrainas austrumu robežas radījuši nopietnas bažas par gaidāmu Krievijas iebrukumu Ukrainā. Lai gan tiek teikts, ka vēl ir iespējams diplomātisks risinājums, gan Eiropas Savienība, gan ASV jau runā par nopietnām sankcijām Krievijai, kas varētu būtiski ietekmēt šīs valsts ekonomiku un valdošo kliķi.

Pēdējo nedēļu notikumi pie Ukrainas austrumu robežas radījuši nopietnas bažas par gaidāmu Krievijas iebrukumu Ukrainā. Lai gan tiek teikts, ka vēl ir iespējams diplomātisks risinājums, gan Eiropas Savienība, gan ASV jau runā par nopietnām sankcijām Krievijai, kas varētu būtiski ietekmēt šīs valsts ekonomiku un valdošo kliķi.

Vienlaikus, lai gan militārs uzbrukums Ukrainai nav noticis, šīs valsts ekonomika un izaugsmes iespējas cieš jau tagad, jo kurš gan vēlas ieguldīt un strādāt valstī, kurā, iespējams, pēc pāris dienām "viss ies gaisā". Tostarp atsevišķas aviokompānijas jau nolēmušas neveikt lidojumus uz un no Ukrainas vai pat pār to, bažījoties par aviopārvadājumu drošību. Latvijas aviokompānija "airBaltic" gan pagaidām turpina lidojumus uz un no Ukrainas pēc ikdienas grafika. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X