Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Ko sola zvaigznes: horoskops piektdienai, 25. februārim

AUNS

Emocionāli uztversi norises un apkārtējo cilvēku izteikumus. „Mieru, tikai mieru,” teica pasaku varonis Karlsons. Ir piektdiena un labāk padomā, kā tīkami pavadīt vakaru.

VĒRSIS

Daudz lietišķo darīšanu, un tas darīs mazliet nemierīgu. Vai visu paspēšu? Vai nekļūdīšos? Taču rezultātā diezgan īsā laikā būsi sakārtojis daudz svarīgu lietu un tas priecēs.

DVĪŅI

Tavs apsviedīgums un komunikācijas talants ir pamanīts. Iespējams finansiāli izdevīgs karjeras piedāvājums. Ir jēga to izvērtēt – varbūt tas ir ceļš uz ko jaunu un interesantu.

VĒZIS

Šodien darbā vai biznesā nevajadzētu uzņemties vairāk nekā spēj „pacelt”, visu ar mēru un bez steigas. Vēlams pat beigt darbus ātrāk, lai vari sagatavoties brīvdienām kopā ar saviem mīļajiem.

LAUVA

Panākumu diena. Pratīsi parādīt no vislabākās puses, cilvēki izrādīs simpātijas un novērtēs tavas spējas visdažādākajās dzīves jomās. Vakarā romantiski piedzīvojumi. Jūti gaisā pavasari?

JAUNAVA

Var rasties iespējas paplašināt darbošanos, un nākotnē pavairot ienākumus. Brīvos līdzekļus šodien diezgan daudz tērēsi mājas saimniecībai un ģimenes palutināšanai.

SVARI

Neba visās darba dienās prāts pie darbiem. Šodien priekšplānā izvirzīsies privātā dzīve un attiecību tēma, lietišķās lietas atstājot otrajā plānā. Vakarā – sarunas par sirdslietām.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā saspringtas situācijas, kas tiešām „uzdzen” dusmas. Noskaiti līdz desmit un esi diplomātisks. Tādējādi noregulēsi asumus un spēsi arī samierināt citus.

STRĒLNIEKS

Tāda sajūta, ka visas durvis atveras. Bet esi uzmanīgs – tā var būt tikai ilūzija. Īpaši apdomīgam un vērtējošam jābūt finanšu lietās, lai nesanāk pārrēķināšanās.

MEŽĀZIS

Lietišķajās tēmās tev maz konkurentu. Šodien daudz noderīgu domu par un ap biznesu vai ienākumu palielināšanu. Ir jāatrota piedurknes un jāķeras pie projekta izstrādes.

ŪDENSVĪRS

Ap tevi daudz cilvēku, bet pavērtē, kāpēc viņi vēlas draudzēties vai kontaktēties. Nepiedalies konkurences spēlītēs un turies tālāk no situācijām, kurās citi izskaidrojas.

ZIVIS

Interese par jaunām zinībām un vēlme paplašināt redzesloku. Var būt, ka šādus mājienus saņemsi arī no priekšniecības vai darījumu partneriem. Meklē, kas noderīgs atrodams tīmeklī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu