"Maxima" un "Rimi": Atsevišķu preču iztrūkums veikalos ir īslaicīgs; uztraukumam nav pamata

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mazumtirdzniecības veikalos "Maxima" un "Rimi" atsevišķu preču iztrūkums ir īslaicīgi.

SIA "Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule sacīja, ka pieprasījuma pieauguma dēļ "Maxima" veikalu plauktos atsevišķām precēm īslaicīgi ir iespējams iztrūkums, taču veikalos turpinās nepārtraukta preču pieejamības nodrošināšana.

Pēc viņas teiktā, vairāk nekā ierasts šobrīd "Maxima" veikalos tiek pirkti produkti, kuriem ir ilgāks uzglabāšanas termiņš,

piemēram, makaroni, griķi, putras, konservi, cukurs, sāls. Tāpat veikalos novērots lielāks pieprasījums pēc Ukrainā ražotām precēm, kas, pēc Dupates-Ugules sacītā, varētu būt skaidrojams ar cilvēku vēlmi atbalstīt Ukrainu.

Vienlaikus Dupate-Ugule atzīmēja, ka "Maxima" veikalu darbinieki aktīvi strādā pie to produktu nodrošināšanas, kur ir iespējams iztrūkums, tostarp kategorijās, kur tas iespējams, prioritāri priekšroka tiek dota Latvijā ražotiem produktiem.

Vienlaikus mazumtirgotāja SIA "Rimi Latvia" pārstāvji norādīja, ka "Rimi" veikalos būtisks pieprasījums pēc kādām konkrētām precēm nav novērots.

"Uztraukumam par preču trūkumu mūsu sortimentā nav pamata," sacīja "Rimi Latvia" pārstāvji, piebilstot, ka, piemēram, attiecībā uz sāls pieejamību neviens no piegādātajiem nav informējis tirgotāju, ka būtu problēmas ar pasūtījumu izpildi. "Mūsu noliktavā atlikumi ir pietiekoši," pauda kompānijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu