Autobraucēja zaudē samaņu un izraisa avāriju Purvciemā

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Piektdien agrā pēcpusdienā Purvciemā notika visnotaļ nepatīkams satiksmes negadījums, kura cēlonis ir saistīts ar kāda Toyota Prius vadītājas veselības problēmām. Proti, sieviete ar Toyota Prius Augusta Deglava un Gunāra Astras ielas krustojumā iebrauca pretējā joslā un taranēja kravas automašīnu. Tad Toyota paripoja vēl dažus desmitus metrus un apstājās.

"Sieviete acīmredzot zaudēja samaņu. Viņa brauca pa Augusta Deglava ielu centra virzienā. Tā kā mašīna faktiski palika bez vadāmības, tā ar kreiso virsbūves daļu aizķēra kravas mašīnu. Viņa, visticamāk, tiešām zaudēja samaņu, jo, kad mašīna brauca man garām, es vadītāju pie stūres neredzēju. Cilvēks nokrita uz blakus sēdekļa," TV3 raidījumam Degpunktā stāsta avārijas aculiecinieks Konstantīns.

Toyota vadītāja, kas ir vienīgā šajā negadījumā cietusī, nonāca ārstu aprūpē. Viņas gūtās traumas tiek vērtētas kā vidēji smagas.

Policijas rīcībā šobrīd nav ziņu, ka negadījuma izraisītāja būtu lietojusi pie stūres ko aizliegtu.

Par sasistā Toyota aizvešanu no notikuma vietas parūpējas cietušās radi, tāpēc evakuators nebija nepieciešams. Arī kravas auto varēja turpināt ceļu uz saviem riteņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu