Šis ir elektriskais Audi A6 Avant e-tron

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no TV Auto ziņām

Ikgadējā Audi AG preses konferencē Audi prezentējis nākotnes elektriskā A6 nākamo modeli – luksusa klases Avant konceptauto.

A6 Avant ir balstīts uz PPE elektroauto platformas, kas izstrādāta Audi vadībā. Automobiļa virsbūve, kas ir 4,96 metrus gara, 1,96 metrus plata un 1,44 metrus augsta, to ievieto luksusa klasē.

Audi A6 Avant e-tron koncepta divi elektromotori spēj nodrošināt 350 kW kopējo jaudu. Jaunajam automobilim paredzēta arī ātra uzlāde ar jaudu 270 kW – tas varēs iegūt pietiekami daudz enerģijas 10 minūšu laikā, lai nobrauktu līdz pat 300 kilometriem. Nākotnē Audi A6 e-tron varēs nobraukt līdz pat 700 kilometriem (saskaņā ar WLTP standartu) atkarībā no piedziņas sistēmas un modeļa varianta. Un modeļa saimes jaudīgākie pārstāvji paātrinājumu no 0 līdz 100 km/h uzņems mazāk nekā četrās sekundēs.

Abās auto pusēs ir iebūvēti trīs mazi, augstas izšķirtspējas LED projektori. Tiklīdz durvis tiek atvērtas – mazi, paplašināti, dinamiski apgaismojuma efekti sveicina pasažierus ar vēstījumiem viņu izvēlētajā valodā. Šie projektori uz zemes parāda arī brīdinājuma simbolus – lai, piemēram, brīdinātu velosipēdistu, ka tūlīt atvērsies automašīnas durvis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu