Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ spīd veiksme?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 11. līdz 17. aprīlim.

AUNS

Pavasaris iedvesmo – neatkarīgi no tā, kāds laiks aiz loga. Gaisā vienalga virmo dabas atmodas noskaņas, kas priecē un dara dzīvi gaišāku. Šī nedēļa darba ziņā tāda īsāka, bet vienalga daudz paspēsi. Lieliskas idejas un iespējas parādīt savus talantus profesionālajā jomā. Piesakies augstākam amatam, izpēti darba sludinājumu portālus vai pievērsies privātam biznesam. Jāprot izmantot iespējas, un šis ir tavs peļņas laiks, taču nevajadzētu uzņemties kredītsaistības. Lieldienu brīvdienās paspēsi gan radiņus apciemot un samīļot, gan ar draugiem izklaidēties.

VĒRSIS

"Kad darbs, tad darbs... Kad atpūta, tad atpūta..." teiks Vērsis un jau nedēļas pirmajā dienā ar sparu ķersies pie darāmā. Lieliski sapratīsies ar cilvēkiem un izveidosi jaunus kontaktus. Ieceres nebūs ilgi jāklāsta, jo kolēģi vai sadarbības partneri tavas domas un idejas uztvers jau no pus vārda. Tā ir laba sajūta, kad esi uz viena viļņa un veidojas lieliska komanda. Lietišķās darīšanas kārtojot, var uzšķilties kādas simpātijas. Garajās brīvdienās būsi pirmais, kurš gribēs no sirds atpūsties, gan pameditēt, gan ar draugiem sarīkot olu kaujas.

DVĪŅI

Šī nedēļa tāda īsāka tāpēc jau no pirmdienas jāsteidz saplānot un izdarīt maksimāli daudz. Dvīņu rosīgā daba te lieti noderēs – spēsi atrasties teju vai vairākās vietās vienlaikus un risināt dažādus jautājumus. Sekmīgs laiks karjerai un jaunam izrāvienam. Ja darbs attālināti, tad seko līdzi, lai tehnika nepieviļ, dublē failus, saglabā informāciju vairākās vietās. Garās brīvdienas jutīsies godam nopelnījis. Ko iesākt? Klusajā laikā padomā, kas tev svarīgi vai piedalies labdarībā, bet Lieldienās jautras izklaides ar radiem un draugiem.

VĒZIS

Darbā veiksme un izdošanās, daudz ideju, jaunas iespējas un pazīšanās. Būsi uz radošā viļņa un kādam varbūt parādīsies vēlme mainīt kaut ko profesionālajā jomā. Paskaties, kas labs darba piedāvājumu portālos un tālākizglītības kursu piedāvājumā. Ja ir idejas, tad „dzelzs jākaļ kamēr tā karsta”. Svarīga arī sirdslietu tēma. Emocijas diezgan mainīgas un, iespējams, jāpieņem kādi lēmumi, vai jāizrunājas. Neapspried to, kas notiek privātajā dzīvē ar citiem. Pat ar radiem un draugiem – ne. Brīvdienās paspēsi gan rāmi atpūsties, gan jautri paballēties.

LAUVA

Var rasties jaunas idejas un plāni. Koncentrējies uz to, kas tev svarīgi, un virzi spēkus pretī mērķim. Derētu uzklausīt kolēģu vai darījumu partneru viedokli – kaut arī pašam šķiet, ka dari visu ideāli. Skats no malas atklās jaunas nianses. Mājās dažādas saimnieciskās rūpes, varbūt steidzami jārisina kādi komunālie jautājumi, jāpalīdz radiniekiem, jāatbalsta bērnu ieceres. Kaut arī darba dienas ļoti aktīvas, mazliet laika atvēli pārdomām vienatnē. Aizbrauc pie dabas, pastaigājies gar jūru. Dvēsele ilgojas pēc harmonijas. Svētku dienas vadi rāmi.

JAUNAVA

Darbā vai biznesā sekmēsies viss, ko būsi ieplānojis. Labs laiks arī redzesloka paplašināšanai un jaunām zinībām. Pievērsies tēmām, kas tevi ir ieinteresējušas – lasi, meklē noderīgu informāciju vai klausies izzinošas lekcijas. Mācīties nekad nav par vēlu. Brīvajā laikā daudz darīšanu ar ģimenes locekļiem. Ja ir iespējas, apciemo tālākus radus vai sarīko pie sevis omulīgu ģimenes saietu. Kādam no tuviniekiem, iespējams, būs nepieciešams tavs padoms un atbalsts. To, kas nenotiek pēc tava prāta, neņem tuvu pie sirds.

SVARI

Šajā nedēļā svarīgas naudas lietas. Jābūt apdomīgam tēriņos – nevajadzētu ņemt kredītu, aizņemties no paziņām, kā arī kādam aizdot. Ja tev ir prasmes, ar kurām vari nopelnīt papildus, tad liec tās lietā. Citiem var noderēt tavs padoms un dzīves pieredze, bet neuztiep savu viedokli kā vispareizāko. Svarīgi uzklausīt līdzcilvēku domas un veidot draudzīgu dialogu. No tā ieguvēji būs visi. Lieldienu brīvdienās apciemo vai sazinies ar tuviniekiem. Sirdslietās mutuļos kaislības. Ja esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai. Ir taču pavasaris!

SKORPIONS

Profesionālajā jomā interesants laiks. Pēkšņi var pārtrūkt kāda sadarbība un tikpat pēkšņi vietā rasties cita – daudz auglīgāka. Galvenais, ieklausies citu padomos un vērtējumos. Svarīga arī privātā joma. Emocionāli dzīvosi līdzi visam, kas notiek un ko dara tavi tuvie un mīļie cilvēki. Iespēju robežās parūpējies par savējiem. Prieku sagādās kopīgas brīvdienu pusdienas vai mazas dāvaniņas. Labs laiks dažādiem saimniecības darbiem: pavasara talkai un uzkopšanai. Sirdslietās dzirkstoši piedzīvojumi. Pāriem – ciešāka kopā būšana, brīvajiem ļaudīm simpātijas.

STRĒLNIEKS

Šī nedēļa veiksmīga jauniem projektiem, darba vai biznesa virziena maiņai. Iespējama pozitīva apstākļu sakritība un skat’ – veiksmes atslēga rokās. Uz ātru peļņu gan neceri, būs jāpadarbojas ilgtermiņā. Brīvajā laikā vairāk prātā saimnieciskā rosība, ne izklaides. Ja esi ieplānojis būtiskus mājas darbus, piemēram, remontu vai izmaiņas interjerā, apdomā visu labi. Aicini darbā uzticamus meistarus un palīgus, jo process var ieilgt. Ikdienā jāsargās no stresa. Neaizmirsti par atpūtu un ievēro veselīgu dienu režīmu, jāstiprina organisms.

MEŽĀZIS

Darba dzīve ritēs spraigi un paņems daudz enerģijas. Raugies, lai atalgojums ir atbilstošs ieguldījumam. Šonedēļ var nākties risināt dažādus jautājumus, ieviest kārtību un tikt galā ar neskaidrām situācijām. Dari visu mierīgi, ar izpratni un bez strīdiem. Arī brīvdienās gribēsi pastrādāt. Mazliet jau var, bet neaizmirsti par saviem mīļajiem. Ja tev ir otrā pusīte, tad pasāciet kaut ko kopā. Vienalga vai tie ir saimnieciskie darbi vai pasākumu apmeklēšana. Ja esi viens, tad pozitīvas emocijas gūsi no satikšanās ar draugiem, iziešanas sabiedrībā un kultūras pasākumiem.

ŪDENSVĪRS

Nevar saprast, kur tās dienas paliek! Šī nedēļa paies trakā skrējienā. Svarīgi neķerties pie vairākiem darbiem vienlaikus. Ko esi iesācis, to pabeidz un par pārējo domāsi pēc brīvdienām. Tās šoreiz tādas pagaras, un, ja ļoti gribās, vari apdomāt peļņas vai biznesa plānus nākotnei, iesākt rakstīt kādu jaunu projektu. Vēlams ievērot veselīgu dzīves režīmu, nesteidzīgu ritmu un parūpēties par pavasarīgu vitamīnu devu. Darot dažādus mājas darbus, pārāk nepārpūlies. Pamazām, palēnām un bez steigas!

ZIVIS

Darbu daudz, bet finanšu tēmā situācijas mainīgas. Taču ar kārtīgu plānošanu un tālredzību atradīsi variantus, kā palielināt ienākumus. Iesaisties jaunos projektos, un līdztekus rūpīgiem aprēķiniem ieklausies arī intuīcijā. Vari ieplānot kādus lielākus pirkumus mājas saimniecībai. Dodoties uz veikalu, gan vajadzētu izveidot nepieciešamo lietu sarakstu, lai nepaļautos atlaižu vilinājumiem un neiztērētos par to, kas šobrīd tā īsti nav nepieciešams. Brīvdienās sapulcini pie mielasta galda visu ģimeni, ripiniet olas, augstu šūpojieties – tautas tradīcijas spēcina.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu