Rokassomiņa, kas radīta par godu karalienes platīna jubilejai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/Scanpix, Publicitātes

Karalienes Elizabetes iecienītākais britu rokassomiņu zīmols "Launer" par godu karalienes platīna jubilejai laiž klajā jaunu retro somas dizainu. Neviens aksesuārs nav tik ikonisks kā karalienes rokassomiņa!

Viņas augstību karalieni Elizabeti II sabiedrībā reti var redzēt bez rokassomiņas. Vēl vairāk, tā kalpo viņai par īpašu slepeno zīmju devēju personālam. Lai gan somiņu karalienei ir daudz, ir kāda īpaša, kuru viņa ir iemīļojusi visvairāk. Karaliene nekad neizvēlas uz pleca nēsājamas somas - vienmēr somiņu varēs redzēt uz viņas augstības kreisās rokas.

Par godu savam slavenākajam klientam "Launer"  zīmols ir rūpīgi izpētījis visas ražotās somas, lai ieviestu jauna dizaina somiņu.

"Launer's Jubilee Bag" dizaina pamatā ir citas somiņas modelis, ko zīmols laida klajā tālajā 1972. gadā. Un tieši tādu agrāk nēsājusi karaliene!

"Tas ir skaists produkts — mēs paliekam pie tā, kas mums padodas vislabāk, - pārdomātu somiņu izgatavošanas," runā zīmola izpilddirektors Džeralds Bodmers.

Ierobežotā skaita somiņas ir pieejamas piecās krāsās (melna, brūna, sarkana, zila un lillā), un tām iekšpusē iestrādāta zelta krāsas piemiņas plāksnīte ar nosaukumu "Platinum Edition Jubilee".

Somas cena ir 3117 eiro.

Kas atrodas karalienes somiņā? Visbiežāk pūdernīca, mutautiņš, pildspalva, lūpu pomāde, ledenes un briļļu maks. Jā, skaidru naudu karaliene nenēsā līdzi saviesīgos pasākumos! Ja karalienei jādodas garākā braucienā, viņai patīk minēt krustvārdu mīklas, kuras tiek speciāli sagatavotas somiņas izmēram.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu