Baltijas valstu galvaspilsētās šonedēļ atšķirīgas degvielas cenu tendences; Viļņā lētākais benzīns

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā dīzeļdegvielas cenas samazinājās, kamēr Tallinā tā palielinājās, savukārt 95.markas benzīna cenai Baltijas valstu galvaspilsētās novērotas atšķirīgas cenu tendences, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas beigās dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, tam sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,2% - līdz 1,774 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena ceturtdien, kas ir šonedēļ pēdējā darba diena, kritās par 2,7% - līdz 1,794 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,6% - līdz 1,689 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1,1% - līdz 1,759 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 1,799 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,1% - līdz 1,779 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nedēļas laikā nemainījās un attiecīgi tās cena Rīgā bija 0,795 eiro par litru, Viļņā – 0,702 eiro, bet Tallinā – 0,9 eiro par litru.

 
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu