Svētdienas horoskops: 1. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 1. maijam. 

AUNS

Šodien rāmi atpūties, pavadi brīdi vienatnē un ieklausies sevī. Var rasties viedas atziņas un intuitīvas atklāsmes. Šis un tas pārdomājams arī sirdslietās.

VĒRSIS

Ja šobrīd esi brīvs, tad jāsapošas un jādodas sabiedrībā. Iespējama tikšanās, kas uzšķiļ simpātijas. Ģimenes cilvēkiem vēlams sirsnīgs pasākums divvientulībā, lai attiecībās jaunas krāsas.

DVĪŅI

Prāts un intelekts augstā līmenī, pieņemsi pareizos lēmumus un būsi padomdevējs arī citiem. Radīsies interese paplašināt redzesloku vai doties tālākā ceļojumā.

VĒZIS

Sirdslietās daudz emociju, kādam privātā dzīve var sasaistīties ar ārzemju tēmu. Ja vajag padomu un saktu no malas, izrunājies ar labāko draugu vai draudzeni.

LAUVA

Aktuāla sirdslietu tēma. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt spilgtu personību, pāriem – ieraudzīt otrā ko jaunu. Ir pavasaris, un šis gadalaiks atmodina romantiku.

JAUNAVA

Nerīko reformas un „revolūcijas” mājas vidē, radiņi ar to nebūs pārāk apmierināti. Iespējamas domstarpības sadzīviskos jautājumos, taču viss ir risināms. Vislabāk - ar mierīgu sarunu.

SVARI

Aktualizēsies attiecību tēma. Neslēp jūtas, ļauj mīļotajam noprast, kas saviļņo tavu sirdi. Dziļi noglabātas domas vienalga nedos miera, vajag izrunāties.

SKORPIONS

Lai jaunā nedēļa sāktos ar optimistisku noskaņojumu, parūpējies par to jau šodien. Sarīkojiet ar mīļoto pasākumu sev diviem vien, piemēram, vakariņas klusā, romantiskā restorānā.

STRĒLNIEKS

Mīlestība sildīs sirdi, tomēr ne viss būs pa prātam. Nevajadzētu brīvo laiku pavadīt ar otro pusīti četrās sienās, bet kaut kur aizbraukt vai aiziet uz pasākumu.

MEŽĀZIS

Šis ir laiks, kad vari nostiprināt esošās attiecības vai veidot jaunas. Galvenais, lai būtu abpusēji nopietni un tālejoši nolūki. Daudz uzmanības vajadzēs veltīt bērniem.

ŪDENSVĪRS

Šo dienu labprāt pavadīsi kopā ar savējiem ģimeniskā atmosfērā un ar mīļoto cilvēku sapratīsies teju vai no pusvārda. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās var izrādīties īpaša un nozīmīga.

ZIVIS

Ir īstais brīdis, lai parādītu savas personības viskrāsainākās šķautnes. Smaids, pievilcība, laipnība – ar pozitīvismu atvērsi ceļu uz cilvēku sirdīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu