Piektdienas horoskops: 6. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 6. maijam. 

AUNS

Nekautrējies apspriest atalgojuma un finanšu jautājumus, jo var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Nevajadzētu tērēt laiku izklaidēm, vakarā mierīgi atpūties.

VĒRSIS

Tevi aicinās piedalīties vai organizēt pasākumus vai vakarā apmeklēt draugu ballīti. Ir iespējas iepazīties ar „noderīgiem cilvēkiem” un arī iegūt jaunus draugus.

DVĪŅI

Intelekts augstā līmenī un daudz enerģijas. Tava rosība tiks pamanīta, un kāds var saņemt interesantu karjeras piedāvājumu. Nekautrējies runāt par samaksu.

VĒZIS

Iespējams, pēkšņi nāksies risināt jautājumus, kas neietilpst tavu tiešo pienākumu sarakstā. Patiesībā tā ir iespēja parādīt savas spējas un talantus.

LAUVA

Ja esošā situācija darbā tevi neapmierina, lūkojies pēc jauniem piedāvājumiem. Turklāt nekautrējies apspriest atalgojuma jautājumus un „nenolaid cenu”.

JAUNAVA

Atsevišķas situācijas darbā var radīt stresu, bet neņem tuvu pie sirds. Lai tā „putra” vārās bez tavas līdzdalības, ja vien neesi tieši iesaistīts. Dzīvosi jau brīvdienu noskaņās.

SVARI

Ja briest prezentācija, publisks pasākums vai vienkārši draugu ballīte, iesaisties. Vienlīdz pozitīvas enerģijas gūsi gan no organizēšanas, gan apmeklējumiem.

SKORPIONS

Profesionālajās lietās situācijas var mainīties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Der ieklausīties kolēģu viedoklī, un nebūtu vēlams uzskatīt, ka pats zini visu par visiem labāk.

STRĒLNIEKS

Var rasties vēlme kaut ko dzīvē radikāli mainīt, taču esi uzmanīgs. Noārdīt ir vieglāk, nekā uzbūvēt no jauna. Pirms pieņemt svarīgus lēmumus, konsultējies ar tuviem cilvēkiem.

MEŽĀZIS

Šodien vairs svarīgus darbus neplāno, bet izdari, to, kas iesākts, saliec punktus uz „i” un pievērsies privātajai dzīvei. Ģimene noilgojusies, mīļotais cilvēks vēlas pabūt kopā.

ŪDENSVĪRS

Mēģini sakārtot jautājumus, kas kādu laiku bremzējušies, vai kuru risināšanai iepriekš nav atlicis laika. Pārdomu brīžus var sagādāt sirdslietu tēma. Kaislības, emocijas un saviļņojumi.

ZIVIS

Mazliet apstājies, iesmaržo pavasari, izbaudi saulīti, ja tā sāk uzspīdēt arvien spožāk. Un sāc plānot brīvdienas - tās kā radītas nesteidzīgai atpūtai un dzīves baudīšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu