Sestdienas horoskops: 7. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai. 7. maijam. 

AUNS

Pavasaris sniedz iedvesmu. Kādam var rasties vēlme mainīt frizūru, kāds iegādāsies košas drēbes vai spilgtus aksesuārus. Perfekti izveidosi savu stilu.

VĒRSIS

Šodien jābauda dzīve – omulīga tikšanās ar draugiem, romantisks randiņš, aizraujošs izbrauciens sniegs iedvesmu ilgākam laikam. Var rasties oriģinālas idejas nākotnei.

DVĪŅI

Viens acu skats var uzšķilt simpātiju dzirksti. Sabiedrisku un saviesīgu aktivitāšu laikā iespējama intriģējoša iepazīšanās, kam seko turpinājums.

VĒZIS

Jābūt apdomīgam tēriņos, jo var rasties vēlme savus mīļos palutināt vairāk, nekā vajadzētu. Iespējami arī palieli izdevumi par saimnieciskām vajadzībām.

LAUVA

Vajag kārtīgi atpūsties – pasākums klubiņā, draugu ballīte, pikniks dabā vai sportiskas izklaides dos enerģiju un optimismu. Ģimenes cilvēkiem jāuzklausa un jāpalīdz atvasītēm.

JAUNAVA

Jābauda dzīve, jāļaujas mīlestībai. Sirdslietu piedzīvojumi raibi kā taureņa spārns. Prieks arī no kultūras pasākuma apmeklējuma, bet var arī internetā kādu labu filmu vai koncertu noskatīties.

SVARI

Esi kopā ar savējiem, apdari mājas darbus, pagatavo ko gardu – rāms un nesteidzīgs ritms uzlādēs ar enerģiju. Vari aizbraukt kaut kur pie dabas.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē daudz mīlestības un daudz romantikas. Iepriecini mīļoto ar kādu sirsnīgu pārsteigumu. Ja esi šobrīd viens, dzīve var uzdāvāt burvīgu iepazīšanos un jaukus brīžus.

STRĒLNIEKS

Vislabākā atpūta mājās. Apdari saimniecības darbus, ielūdz ciemos draugus. Maza mājas ballīte izdosies iedvesmojoši - interesantas sarunas, jaunas idejas.

MEŽĀZIS

Mājās visādi darbi sakrājušies: jāuzpoš telpas, jānomazgā logi, jāsakopj teritorija. Ja labs laiks un ir dārzs, tad arī tur šis un tas darāms. Kad rokas strādā, prāts atpūšas.

ŪDENSVĪRS

Mājās kaut kas jāsakārto, kaut kas jāparemontē, taču vajag arī atpūsties. Dodies ar ģimeni izbraucienā, uzaicini draugus pārgājienā vai sarīko kādu sportisku pasākumu.

ZIVIS

Ģimene ir stiprais plecs, atbalsts un padomdevējs. Izbaudīsi šo dienu kopā ar saviem mīļajiem, rūpēsies un apčubināsi. Labestība vairo labestību - pretī saņemsi to pašu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu