Trešdienas horoskops: 11. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 11. maijam. 

AUNS

Arī gluži praktiskos jautājumos vēlams meklēt netradicionālus risinājumus. Intuīcija palīdzēs labi noorientēties situācijās un gūt izdevīgumu. Nekautrējies runāt par atalgojumu.

VĒRSIS

Aktīva diena. Varbūt viss uzreiz nenotiks kā pēc burvju nūjiņas mājiena, kaut kas var bremzēties, taču pamatus nākotnes projektiem vajag ielikt. Vismaz ideju līmenī.

DVĪŅI

Jāstrādā pie jauniem projektiem un jāpaplašina darbības lauks. Iespējas pavairot ienākumus, bet jābūt uzmanīgam ar dažādām finanšu saistībām. Nav vēlams aizņemties un arī aizdot.

VĒZIS

Nesatraucies par niekiem un dzīves sīkumiem. Ja lēmums pieņemts, nemaini to bez nopietna pamatojuma. Un šodien nevajadzētu pārslogot sevi ar darbiem.

LAUVA

Ja izrādās, ka priekšniecībai ir atšķirīgs viedoklis, nemēģini par varītēm pārliecināt - nav vērts tērēt spēkus cīņā ar vējdzirnavām. Biznesa cilvēkiem iespējamas izmaiņas sadarbībā.

JAUNAVA

Labs laiks jaunam zinībām. Paskati, ko piedāvā mācību centri, atradīsi noderīgas tēmas ar praktisku ievirzi. Trešdiena – mazā piektdiena, vakars ļoti piemērots romantiskam pasākumam.

SVARI

Profesionālajā jomā iespējamas pēkšņas situācijas un plānu maiņas, turklāt – no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ. Neuztraucies, jo iepriekš gūtā pieredze ļaus atrast izeju.

SKORPIONS

Kreatīva pieeja nesīs peļņu, bet jābruņojas ar pacietību. Vajadzētu orientēties uz pasākumiem, kas dod labumu ilgtermiņā. Iespējas satikt jaunus sadarbības partnerus.

STRĒLNIEKS

Darbā viss ritēs savu gaitu, taču ir piemērots laiks ceļojuma plānošanai. Sazinies ar draugiem vai radiem ārzemēs, varbūt kāds no viņiem gaida tevi atbraucam.

MEŽĀZIS

Ja iepriekš ielikti stabili pamati un viss notiek pēc plāna, tad lēnā garā briedīs arī augļi. Jaunus projektus šobrīd uzsākt gan nav ieteicams, tie var bremzēties.

ŪDENSVĪRS

Pievērsies ienākumu pavairošanai, bet raugies, lai viss ir godīgi. Mutiskas norunas labāk noformēt juridiski korekti. Nepaļaujies uz cilvēku godavārdu, visādi var gadīties.

ZIVIS

Šodien enerģijas būs pārpārēm, tāpēc nospraud mērķus un dari visu, lai tos sasniegtu. Ja šķiet, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu, ķeries pie mācībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu