Karaliene Elizabete II smaidīga apmeklē pirmo platīna jubilejas pasākumu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AP/Scanpix

96 gadus vecā karaliene Elizabete II apmeklējusi vienu no platīna jubilejas pirmajiem publiskajiem svinību pasākumiem. Monarhe Vindzoras pilī, kurā viņu sveica slavenības, tostarp aktieris Toms Krūzs un aktrise Helēna Mirena, ieradās smaidīga un pacilātā noskaņojumā - tas liecināja par viņas labo pašsajūtu!

Dažas dienas pirms tam karaliene apmeklēja Vindzoras zirgu jāšanas pasākumu, kurā karalieni uzņēma kā goda viesi. Ņemot vērā viņas nesenās mobilitātes problēmas, šis fakts netika apstiprināts līdz pēdējam brīdim. Karalieni uz zirgu šovu pavadīja viņas jaunākais dēls Edvards.

Ierodoties pasākumā Vindzoras pilī, viņu skaļi ar stāvovācijām sveica 5000 cilvēku liels pūlis. Viņas Majestāte uz sirsnīgo sveicienu atbildēja ar platu smaidu un devās uz savu karalisko ložu. Karaliene bija tērpusies pelēkā kleitā un jaciņā ar spožiem akmentiņiem. Līdzi viņai bija prinča Filipa spieķis.

Foto: AP/Reuters/ScanPix

Pasākumā ar karalieni sasveicinājās arī vairākas slavenības. 

"Tas, ko viņa (karaliene) ir paveikusi, ir patiesi vēsturiski. Viņa ir tikusies ar prezidentiem, pasaules līderiem, cilvēkiem no dažādām dzīves jomām. Visa pasaule pret viņu izjūt cieņu un laipnību," runā aktieris Toms Krūzs. 

Karaliene pēdējo mēnešu laikā ir atcēlusi vairāku pasākumu apmeklēšanu, tostarp parlamenta atklāšanu, kas vēsturiski notika pirmo reizi. 

Taču karaliskās ģimenes eksperti uzstāj, ka, neskatoties uz to, ka medijos izskan informācija par karalienes kustību problēmām, monarhe ir labā noskaņojumā un izturas ļoti atbildīgi pret saviem karaliskajiem pienākumiem. Veselību karalienei!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu