Sestdienas horoskops: 21. maijs

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 21. maijam. 

AUNS

Pratīsi sevi pasniegt sabiedrībā, būs piekrišana un simpātijas. Esi gan vērtējošs, jo kāda „saldā mēle” var izrādīties liekulīga. Intuīcija palīdzēs tikt skaidrībā.

VĒRSIS

Ar tuviem cilvēkiem organizē ekskursiju vai sāc plānot atvaļinājumu. Citu zemju vilinājums nedos miera. Ja nekur nebrauc, tad izbaudi ceļojumu eksotiku kādā filmā vai raidījumā.

DVĪŅI

Prieks no saviesīgiem pasākumiem. Sarīko mājas ballīti vai uzaicini draugus uz kafejnīcu vai klubu. Šis un tas pārdomājams sirdslietās. Kādam varbūt jāizrunājas ar mīļoto.

VĒZIS

Īstais brīdis spodrināt un atsvaidzināt attiecības, izrunāties ar mīļoto cilvēku. Varat arī kopā pasākt ko romantisku. Pastaiga ziedonī, dejas klubā, intīmas vakariņas restorānā.

LAUVA

Ieplāno izbraucienu vai pikniku ar draugiem. Var aktualizēties attiecību tēma – pārdomas par esošo situāciju un vēlme kaut ko mainīt, lai būtu labāk un mīļāk nekā līdz šim.

JAUNAVA

Svarīga sirdslietu tēma. Šis un tas pārrunājams ar mīļoto, tikai vēlams iztikt bez kritizēšanas. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Ja virtuālajā vidē, tad esi uzmanīgs un vērtējošs.

SVARI

Lieliska diena kopā ar saviem mīļajiem. Saimniecības darbi mājās, kopīga pasēdēšana omulīgā gaisotnē – atkal un atkal pārliecināsies, ka tev līdzās ir brīnišķīgi cilvēki, uz kuriem vienmēr var paļauties.

SKORPIONS

Šodien kopā ar mīļoto cilvēku vari doties izbraucienā dabā, kur viss plaukst un smaržo pēc pavasara. Bet, ja šobrīd sirds brīva, tad iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Paredzami mājas darbi, kas ļaus atslēgties, atpūsties un nedomāt par problēmām darbā vai attiecībās. Lēni rosoties, nonāksi pie vērtīgiem secinājumiem un viss nostāsies savās vietās.

MEŽĀZIS

Iespējami interesanti notikumi un saviļņojumi sirdslietās. Ja esi ar kādu kopā, gādā par saticību. Savukārt brīvajiem ļaudīm derētu apdomāt savas vēlmes attiecību jomā.

ŪDENSVĪRS

Kaut kur aizbrauc vai pavadi laiku ar mīļiem cilvēkiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un saviļņojošas emocijas. Kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

ZIVIS

Prieku sagādās mājas ballīte ar radiem un draugiem. Attiecībās ar otro pusīti mīļums un sirsnība, pavasara romantiskās vēsmas iedvesmos. Izbaudi šo dienu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu