Svētdienas horoskops: 29. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops svētdienai, 29. maijam. 

AUNS

Lielisks laiks garākai pastaigai ar soļu skaitītāju, nūjošanai, izbraucienam ar divriteni. Kaut arī vakarā nogurums – jaunajam darba cēlienam enerģija iegūta.

VĒRSIS

Svarīga attiecību tēma. Kaut kas nenotiek pēc tava prāta, kaut kas bremzējas vai arī pārāk strauji attīstās... Jebkurš jautājums ir diskutējams. Tikai bez sakāpinātām emocijām.

DVĪŅI

Prāts rosīgs - daudz domu un ideju. Sazinies ar draugiem, palūdz novērtēt ieceres un pieņem zināšanai viņu ieteikumus. Enerģiju jaunajai darba nedēļai smelsies sportiskās aktivitātēs.

VĒZIS

Pavasara vēsmas modinās sirdī ilgas pēc romantikas. Sarīko ar mīļoto cilvēku jauku pasākumu divvientulībā. Savukārt brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos.

LAUVA

Gribas kaut kur doties, gūt jaunus iespaidus, izbaudīt eksotisku zemju auru. Sameklē TV vai internetā ceļojumu raidījumus. Iegūsi noderīgu informāciju atvaļinājuma plānošanai.

JAUNAVA

Visas situācijas jāizanalizē un jārod atbildes uz daudziem jautājumiem. Gribēsi dzirdēt viedokli arī no saviem mīļajiem. Kopīgās diskusijās radīsies nonāksi pie vienota kopsaucēja.

SVARI

Gribēsi iepriecināt savus mīļos, un nav svarīgi kā. Varbūt kāds pagatavos brokastis, kāds atnesīs ziedu pušķi, kāds pasūtīs maltīti no restorāna. Galvenais – lai no visas sirds.

SKORPIONS

Domīgs noskaņojums. Ja esi ar kādu kopā, tad jāizrunājas par to, kas uz sirds. Ja šobrīd esi viens, tad paanalizē – kāpēc? Varbūt kaut kas jāmaina attieksmē.

STRĒLNIEKS

Ja tevi ir bērni, tad vajag ar viņiem no sirds izrunāties, uzklausīt, apspriest nākotnes plānus. Svarīgas arī sirdslietas – var uzvirmot ugunīgi virmojošas kaislības.

MEŽĀZIS

Vajadzētu apdarīt mājas darbus. Diez’ kā negribas, bet – ko iesākt... Kad esi ticis galā, tad sarīko romantisku pasākumu ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm iespējama intriģējoša iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Jaunā darba nedēļa jau pie durvīm. Domas kavēsies pie darba vai biznesa lietām, taču tuvinieki ar to nebūs mierā. Izdomā kādas aizraujošas izklaides, jo vēl taču ir svētdiena.

ZIVIS

Rāma svētdiena. Vajag izgulēties, lēnītēm iemalkot rīta kafiju un nesteidzīgi apdomāt darāmo. Saimniecības darbi var pagaidīt, taču vajadzētu sazināties ar radiem vai draugiem svešatnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu